tableti getiren kişinin adına kayıtlı ise, pybs eba dan öğreniliriambilisimci' Alıntı:peki hiç açılmayan serinosu yırtılmış tabletin seri nosunu nasıl öğreniriz?![]()
Ekteki dosyaları indirin cmd yi acip komutu yazıngreatkhan24' Alıntı:adb devices (enter ) komutuna kadar herşey normal komut çalışmıyor...
adb iç ya da dış komut, çalıştırılabilir
program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor hatası veriyor. başka öğrenme yöntemi var mı
diğer link te çalışıyor ama buyrunerdal_erdal_0' Alıntı:arkadaşlar dosyayı indiremiyorum elinde olan siteye yükleyebilirmi ?
teşekür ederim hocamademola' Alıntı:diğer link te çalışıyor ama buyrunerdal_erdal_0' Alıntı:arkadaşlar dosyayı indiremiyorum elinde olan siteye yükleyebilirmi ?
https://cloud.mail.ru/public/2df179f9c7 ... obul_2.zip
64 bit uyarısı aldım hocam şimdi, cmd komutunu çalıştırıncaademola' Alıntı:daha sonra cmd komut istemini çalıştırıyoruz
tek bir komut yazmamız yeterli
adb devices (enter )
tablet seri noyu verecektir.
sambal' Alıntı:64 bit uyarısı aldım hocam şimdi, cmd komutunu çalıştırıncaademola' Alıntı:daha sonra cmd komut istemini çalıştırıyoruz
tek bir komut yazmamız yeterli
adb devices (enter )
tablet seri noyu verecektir.
taktğım pc 32 bit
ademola' Alıntı:bağlı olan cihazlar listesi demek oluyor yani herşey doğru da, sizin tableti görememiş, tablet recovery modunda bağlanacak.. bağlantı kablosunda sorun olabilir.
gm logosu görününce bırak hocam, rocovery menüsünde bilgisayara bağlailyas33' Alıntı:iki tuşa basılı tutuyoruz ama bu yöntemle tablet açılmıyor