tablet resetleme

Kodla Büyü

zeyneptngr

Site Gezgini
Ögrenci ekran kilidini unutmuş bende tableti resetledim ama yine kilit ekranı açılıyor. başka ne yapabilirim ?

hocam olana kadar resetlemeye devam etmen gerekiyor.Dün 7.denememde anca reset attı öğrenci tabletine aynı sorun vardı sizinkiyle

aynen hocam olana kadar resetle her gün karşılaştığımız sorun.bugun bende yaptım.olmadı bi daha olmadı bi daha bi baktım oldu.allahım nedir bu ya.bunlarla mı ugrasacaz biz bi öümr boyu.

hocam orada bir nüans var dikkat etmeniz gereken.genelde orayı kaçırıyoruz.general mobile yazısı görür görmez elimizi çekersek oluyor.yoksa nafile tekrar başa sarıyoruz.

yok hocam resetlendikten sonra kilit ekranı açılıyor yine ögrencinin ekrana koydugu resim bile duruyor yani hiç bir degişiklik olmuyo

zeyneptngr' Alıntı:
yok hocam resetlendikten sonra kilit ekranı açılıyor yine ögrencinin ekrana koydugu resim bile duruyor yani hiç bir degişiklik olmuyo
hocam denemeye devam et olacağını göreceksin durmak yok resete devam

sayın hocam format atarken önce:format factory'nin altındakini seç , o iş bittikten sonra aynı yöntemle format factory yap, ekranı takip et, yazılardan olup olmadığı anlaşılıyor zaten.

BBNET
Geri