Tablet Reset Yardım [Öğrenciyim]

Kodla Büyü

ibrahim367

Üye
Merhaba Değerli Öğretmenlerim ve Forum Üyeleri;
Benim Bir Sorunum Şu An elimde Arkadaşımın Tableti Var Bu Arkadaş Tableti Brick'lemiş (Yazılımını Cokertmis [android]) Bende Tabletin Kapatma Ve Aşağı Tuşuyla Reset Attım Şu an Tablet Açılıyor Fakat Cihaz Yönetiminin İstediği Cihaz Aktivasyon Bölümü Geliyor Aktivasyon Yapmak İçin Şifre Ve TC'si Bende Var Fakat İnternet Bağlantısını Yaptığım Halde "Otomatik Kayıt 2" Bölümünde Kalıyor. Önerileriniz Ve Yardımlarınızı Bekliyorum Eğer Evde Yapabileceğim Bir İşlem Yoksa. Okulumdaki BT Hocasına Başvurmayı Düşünüyorum. Herhangi Bir Sorun Çıkar mı ?

İyi Dersler/Forumlar.

kuper_izmir: Ben Tabletimi Evden Etkinleştirmiştim Teşekkürler Yorumun İçin Ama forumda Gözlediğim Kadarıyla Çoğu Yerde Fatih Tabletleri Aktif Edilemiyor. galiba Sorun bundan Kaynaklı

ibrahim367' Alıntı:
Merhaba Değerli Öğretmenlerim ve Forum Üyeleri;
Benim Bir Sorunum Şu An elimde Arkadaşımın Tableti Var Bu Arkadaş Tableti Brick'lemiş (Yazılımını Cokertmis [android]) Bende Tabletin Kapatma Ve Aşağı Tuşuyla Reset Attım Şu an Tablet Açılıyor Fakat Cihaz Yönetiminin İstediği Cihaz Aktivasyon Bölümü Geliyor Aktivasyon Yapmak İçin Şifre Ve TC'si Bende Var Fakat İnternet Bağlantısını Yaptığım Halde "Otomatik Kayıt 2" Bölümünde Kalıyor. Önerileriniz Ve Yardımlarınızı Bekliyorum Eğer Evde Yapabileceğim Bir İşlem Yoksa. Okulumdaki BT Hocasına Başvurmayı Düşünüyorum. Herhangi Bir Sorun Çıkar mı ?

İyi Dersler/Forumlar.
İNTERNETE TAM OLARAK BAĞLANDIĞINDAN EMİN OL YANİ YAN TARAFTAKİ WİFİ İSMİ YEŞİLE DÖNSÜN . BİRAZ BEKLE OLMUYORSA TABLETİ KAPATIP YENİDEN AÇ.

BBNET
Geri