tablet pybs arıza kaydı sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan irfn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

irfn

Site Gezgini
arkadaşlar iki sorunum var.
1) bu yıl dağıtılan tabletlerin pybs kaydını oluşturamıyorum. Sistemde gözükmüyor nasıl çözebilirim?
2) daha önceki tabletlerin arıza kaydını oluşturunca okul bilgileri bulunamadı hatası alıyorum. Kayıt açarken en üstte ögrenci adı ve okulu yazıyor ama kaydederken okul bilgileri bulunamadı hatası cıkıyor...

Sayın hocam E tab 5'leri de Telpa'ya mı göndereceğiz ? Bunların garantisi General Mobile diğerleri Telpa nasıl olacak bu iş?

E tab 5 olan cihazların pybs üzerinden arıza kaydı yapılamıyor hala. Çozen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

ben 2 gün önce arıza kaydı bıraktım bugun bırakamıyorum.
arkadaşlar sistem gidip geliyor oturmasını bekleyin, acele etmeyin hergun 1 2 kez deneyin...

hakansia' Alıntı:
pybs sistemine hangi şifre ile giriyoruz?
okulunuza il koordinatörü tarafından gönderilmiş olması lazım epostada vardır yada bt il koordinatörü kendi pybs sayfasından sizin pybs şifrenizi görür.

2 senedir sisteme girmeden gönderiyorum. Şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım. içerisine arızayı tablet seri nosunu ili ilçeyi öğrenci adını ve telefon numrasını yazdığım bir evrak var onu koyuyorum. müdür ve ben imzalıyoruz fotokopisini çekiyoruz. aslı okulda kalıyor fotokopi tablatin çantası veya kutusunun içinde servise gidiyor geri geliyor. gelince bakıyorum kağıda kimin tableti ise çağırıp imza karşılığı teslim ediyorum.
sistem sık sık problem çıkardığı için bu yolu seçtim ve şimdiye kadar en az 200 kez gönderdim hiç bir sıkıntı olmadı. Sıkıntının ta kendisi sisteme girmek. :D

Bende de benzer sorunlar var."pybs" kaydı oluşturunca kargo elemanı okuldan teslim alıyordu. Arızalı e-tab 4'ler için kayıt oluşturdum ne gelen var ne giden. e-tab 5'ler sistemde görünmüyor. Arızalı tabletler bekliyor. N'apmak lazım?

Ya MNG kargoyu arayıp kurye isteyin yada direk kendiniz şubeye götürün. Yok derseniz de öğrenciye verin onlar götürsün tabi herkes kendi tabletini.

BBNET
Geri