Tablet kutularını nereden alıyoruz?

Kodla Büyü

cinefil

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar.. Arızalı tabletleri paketlemek için boş paketleri, kutuları nereden temin ediyoruz? Okulda kalmadı boş paket :?

hocam normalde kendi kutusuyla göndermek gerekiyor. Ama başka bir tabletin kutusuyla da gönderince kabul ediyorlar. Bir tane kutu bulabilirseniz her defasında onu kullanabilirsiniz.

MNG kargo 3 lü kullanımlar için bizim okula kutu bıraktı. O kutuya tabletin kendi kutusu olmaksızın kılıfıyla birlikte 3 tablet sığıyor. Ben artık arızalı tabletleri biriktirip gönderiyorum.. (2 li ya da 3 lü) Gerçi şu anda PBYS'de tablet arıza kaydı yapamıyoruz o da ayrı bir konu...

Ben o kutuya bir tane kutusuyla koyuyordum o da kısa sürede bitti. Kargo getirirse onunla gönderirim. Getirmezse kendi kutularıyla devam

Arkadaşlar okulda kendi tablet kutularıyla gönderdim zaten. Memurlara, yöneticilere başka kutu var mı diye sordum Başka kutu da yok. Öğrenciler arızalı tablet getirip duruyorlar. okulda bir tane bile kutu yok :? Herhangi bi kutuya da razıyım ama yok ki... Ne yapmak lazım şimdi?

BBNET
Geri