tablet kargoda kayıp

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşlar. telpa 24 Nisanda tabletin servisden çıkışını yapmış ama bana gelmedi. kargo telpaya yönlendirdi. telpayı defalarca aradım kargoyu aradıklarını ve döneceklerini söylüyorlar. 5 Mayısdan beri haber bekliyorum. tutanak mı tutsam

Neşe hocam telpa çakozladı ellerinde tabletler gönderilmeye başlayınca servis gönderilerini aldıklarını bile işlemiyorlar pysb ye.. aradım dedim ki 3 tane ürünümün akıbeti nedir? diye 10 güne kadar gelir dediler ama bakalım 5-6 gün sonra tekrar arayacağım..İkisini 22 NİSANDA GÖNDERDİM, Birini 25 nisanda ama HALA HABER YOK

öyle hocam biz de uğraşıp duruyoruz. hocam bu kargoya verirken herhangi bir belge imzalatıyomusunuz ya da onlar size teslim ettiğinde. ben yokken gelip okula bırakıyolar. haliyle bu kayıplar olacak. ucu bize dokunmasa bari

bitane teslim aldım bir evrak vermediler de dediğin gibi giderken teslim edildiğine dair aslında gönderi evrakı doldurulsa iyi olur. adam alsa satsa kargocu almadım dese yeridir kurda kuzu teslim eder gibi :)

Aynı düşüncedeyim inş. bir sıkıntı olmaz. Şöyle düşünüyorum öğrenciden istesek, kutuya güzelce koysa ve getirse biz kontrol etsek sonra öğrenciye telpaya gönderilecek diye yönlendirsek kargoyuda bilgilendirsek öğrencide kendi gidip verse ve kağıt alsa sağlam olur..

sen bu konuda rahat ol çıkış yapılmışsa sorumluluk kargonun.. esas önemli olan gidiş ya giderken kaybolsa :) o zaman işimiz iş elden alan mobil şube evrak vermiyor

hocam telpayı aradım. önce sadece kendilerinden çıkış tarihini verip size dönecez diyolardı.şimdi de ayın 25 inde size ulaşmış. teslim almışsınız diyor. evet ayın 25 inde tablet geldi ama 1 tane geldi. o da başka öğrenciye ait.

nese1982' Alıntı:
mrb arkadaşlar. telpa 24 Nisanda tabletin servisden çıkışını yapmış ama bana gelmedi. kargo telpaya yönlendirdi. telpayı defalarca aradım kargoyu aradıklarını ve döneceklerini söylüyorlar. 5 Mayısdan beri haber bekliyorum. tutanak mı tutsam

Hocam aynı problem bizde de var. Telpaya hangi numaradan ulaşıyorsunuz. İnternet sitesinde bir numara var. Arıyorum açan yok... Numarayı yazabilir misiniz.

stbolen' Alıntı:
nese1982' Alıntı:

Hocam aynı problem bizde de var. Telpaya hangi numaradan ulaşıyorsunuz. İnternet sitesinde bir numara var. Arıyorum açan yok... Numarayı yazabilir misiniz.
444 4 309 fatih destek hattı çıkıyolar ama çözüm yoksa suratınıza kapatıyolar.:)

BBNET
Geri