tablet ile e-okul

Kodla Büyü

suckan10

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar, cahilliğimi mazur görün (kullanmadığım için bilmiyorum). bir sorum olacak.
bir arkadaşım özellikle e-okul a girmek için tablet almayı düşünüyor. şu 250 ila 350 arası fiyatı olan artes, ainol yada polypad lerden. aklıma geldi : " google chrome da sorun çıkartan e-okul la acaba tablette sorun yaşarmıyız. kullananlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim. ayrıca bu bahsettiğim markaların hangi modelini önerirsiniz.

:( hiç tabletten e-okula giren olmadı mı?
yoksa benim gibi hiç kimsenin tabletimi yok.

hocam galaxy s3 ten bütün işlerimizi halledebiliyoruz android 4.0 var galaxy de eğer tablettede 4.0 varsa bi sorun olabileceğini düşünmüyorum

gezegen10' Alıntı:
hocam galaxy s3 ten bütün işlerimizi halledebiliyoruz android 4.0 var galaxy de eğer tablettede 4.0 varsa bi sorun olabileceğini düşünmüyorum
evet alacağımız makinelerde android 4 var. kullanan arkadaş yok mu? acaba merak ettim valla.

dersimiz notumuz yok diye heralde hiç işimiz düşmedi tablette e okul kullanmaya.
yada hala benim gibi fatih kapsamında bi tablet gelirmi beklentisi içerisindeyiz heralde

Yeni İpad ile giriliyor. Hiç bir sıkıntı yok. Bizim bi öğretmenin var. Öğretmenler kurulu toplantısında öğrencilerinin notlarına oradan bakıyodu. Hava atıyo... :(
Bilgisayar öğretmeniyim ne tabletim var, ne Notebook, nede akıllı telefon. 2005 model bilgisayar ve XP'ye talim ediyoruz. Bazı insanlar yeni çıkan herşeyi alıyor. Bende ihtiyacım olan şeyleri.... Tableti almamamın nedeni MEB'in verecek olması. Bence Fatih projesi kapsamında öğretmenlere verilecek tabletleri bekleyin derim. Yinede siz bilirsiniz.

arkadaşlar bizim müdür yardımcısı not girişi yapamadığını söyledi tabletiyle. deneyen olmadı mı?

e-okula girersin ama raporlar kısımları hiç bir androidde çalışmaz..Yani şu yazıcıya basınca çıkan menüler kullanılmıyor

iphone ile giremedim, safari, chrome, dolphin tarayıcılarını kullandım sürüm 6 küsür. güncel bir sürüm açıkçası olmadı. androidde hiç denemedim. ama mebin siteleri illaki explorer istiyor diye biliyorum. ipad ile giren arkadaş tarayıcı olarak ne kullanıyor merak ettim jb li mi acaba. Milli eğitim abuk subuk işlerle uğraşacağına akıllı telefonlar ve tabletler için bir an evvel uygulama çıkarsa hiç de fena olmaz. Teknoloji ilerliyor buradan geriye dönüş olmaz artık. laptopa ubuntu kurdum e - okula giremedim çok araştırdım ama muhakkak bir yerde hata veriyor eksik kalıyor. Bi ara pardus kurmayı win7'yi tamamen kaldırmayı düşündüm. Farklı bir deneyim yaşamak istedim ama sağolsun destek olmayınca cesarette bir yere kadar. Büyük oyunlar oynamam bu aralar programlarla da ilgilenmiyorum şöyle bilgisayar bir rahatlasın bir de böyle deneyelim dedim ama e - okul yüzünden olmadı. virtual box ile falan uğraşıp bi şeyler yapılır ama yaw neden uğraşayım, birazcık da meb'den güzellik bekliyorum :)

aynı soru için bu gün başka bir öğretmenim geldi. bizim okulda tablet kullanıcıları bayyaaa artmış anlaşılan. bi bizde yok valla, bekliyoruz fatih projesini.

E-okul raporları sadece activex ile açılmıyor. Java seçeneği de var. Java seçeneği işaretlenince activex kullanmadan java ile raporları gösteriyor. Bu durumda diğer tarayıcılarda da çalışabilir...

Ya hiç çalıştıramaz ya da randıman vermez.

Windows oturumunda Firefox'ta bile açılması için ie tab eklentisi kurulunca çalışabiliyor. Bu da internet explorer tabanının firefox içinden çalıştırılmasını sağlayan bir eklenti. Tablet PC lerde de İnternet Explorer kullanılmıyor bildiğim kadarıyla.

Kısacası tam randımanlı çalışmaz.

ipad2 kullanıyorum. eokul a giriyorum ama herhangi bir menüye tıkladığımda işlem sürdürülüyor yazısından öteye geçmiyor. yapabilen var mı bilmem

Ben daha önce denedim e okul lisede sorunsuz çalışıyordu. ama e okul ilköğretimde sorun çıkarıyordu...
e okul veli bilgilendirme zaten çalışyor..

aak' Alıntı:
ipad2 kullanıyorum. eokul a giriyorum ama herhangi bir menüye tıkladığımda işlem sürdürülüyor yazısından öteye geçmiyor. yapabilen var mı bilmem
İpad 2 kullanıyorum chrome, puffin, safari,opera hiçbirinden girmiyor. operada ders seçme bölümüne kadar açıyor ordan sonra açmıyor... Var mı başka bi yolu acaba??

ben cepten giriyorum, android 4.0.4.
not girişi yapılıyor ancak raporlama bölümü java yüklü olmasına rağmen çalışmıyor. raporlama bölümünü çalıştırabilen varsa beri gelsin:) iyi akşamlar..

turapt' Alıntı:
ben cepten giriyorum, android 4.0.4.
not girişi yapılıyor ancak raporlama bölümü java yüklü olmasına rağmen çalışmıyor. raporlama bölümünü çalıştırabilen varsa beri gelsin:) iyi akşamlar..
hocam bende de 4.0.4 yüklü kendi tarayıcısııla dolphin de denedim şimdi yükleniyor da kalıyor.. opera sayfaları yüklüyor ama not girişinde listeleme yapmıyor. öğrenciler çıkmıyor.
sen hangi tarayıcıyı kullandın?

galiba bu konuda sıkıntı hala giderilemedi. e okula giriyor anaokulu gelişim raporuna tıklıyorum bekle de babam bekle heralde şarjı bitene kadar bekler :)

aak' Alıntı:
Hocam iPad Java sorununu nasıl hallettin...

iphone ile çok rahat girdim not girişi yaptım. android tablette girdim iphone kadar olmasa da fena değil . ama sadece not girişi yaptım. rapor filan alınmıyor.

Samsung note 2 kullanıyorum ve e okula not girişi yapamıyorum hızlı ders notu girişini seviyorum orda kalıyor samsung tableti de aynı şekilde keşke girebilmek otobüslerde notlarını girerdim:)

Samsung note 2 kullanıyorum ve e okula not girişi yapamıyorum hızlı ders notu girişini seciyorum orda kalıyor samsung tableti de aynı şekilde keşke girebilmek otobüslerde notlarını girerdim:)

BBNET
Geri