TABLET HİÇ AÇILMIYOR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan svbarut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

svbarut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar, dün bir bugün iki arızalar gelmeye başladı.
sorun: tablet hiç açılmıyor, ekran görüntüsü hiçbir şekilde gelmiyor.şarj olmamıştır diye düşündüm.şarj aleti çalışıyor.şarj yuvasında bir problem olabilir.çünkü ilk geldiğinde açıldı active ettik vegönderdim. daha sonra öğrenci tabletin hiç açılmadığını söylüyor.denedim gerçekten ekranda hiçbir kıpırdama yok.
servise göndermek için nasıl bir yol izliyoruz.bilmediğimiz bir resmiyet var mı acaba?kargo ücretini okul mu karşılıyor?

Öncelikle pybs.eba.gov.tr adresinden tablet arıza bildirimi yapıyorsunuz. Daha sonra telpa sistemden arızanızı görüyor ve mng kargoya bildiriyor. Mng kargo da gelip okulunuzdan tableti alıyor. Herhangi bir kargo ücreti ödemiyorsunuz.

Arkadaşlar dağıttığımız öğrenci tabletlerinden birinin şarj yuvası küçük yapılmış. Şarj aleti doğal olarak girmiyor. Bunu şimdi ben arıza olarak mı bildirmeliyim? Bir de öğrenciye başka bir tablet verebilir miyim sonuçta üretim hatası

Peki arkadaşlar, servise öğrenci tabletini gönderirken orjinal kutusuna yerleştirip tüm donanımlarıyla beraber göndermemiz gerekiyor mu?

Valla hocam hiç de arızayı görüp yollamıyorlar MNG Kargoyu, bende öyle olacağını düşündüm bekledim ne gelen var ne giden. Sizin arayıp söylemeniz gerekiyor.

Aradım gelmelerini bekliyorum ama kutunun içinde gelen her şeyi göndermem gerekmiyordur herhalde değil mi?

Re: Ynt: TABLET HİÇ AÇILMIYOR

anatolia' Alıntı:
Aradım gelmelerini bekliyorum ama kutunun içinde gelen her şeyi göndermem gerekmiyordur herhalde değil mi?

Hocam sorun nede ise o parçayı teslim edin yeterli.

BBNET
Geri