Tablet Garanti

Kodla Büyü

evrim0626

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar. arızalı tabletleri sisteme giriş yaptım videoda kutusuyla beraber gönderin dediği için tüm malzemeleri koydum kutuya gönderdiğim parçalarıda işaretledim fakat arızalı değil bu parçalar şimdi kargo gelmeden ben bu parçaları çıkartmak istiyorum sistemden düzeltmeye çalışıyorum ama düzenle butonuna basmama rağmen düzeltemiyorum girdiğim kayıtları. şarj adaptörü için komple göndermeye gerek olmadığını arkadaşların yorumlarından da okudum. girdiğimiz arıza kaydınız nasıl düzeltebiliriz.

yok ilkkez gönderecem hocam içinde sağlam parçaları çıkartıp göndersem arızalı parçaları kutuyla sorun olurmu.

pybs zaten bir felaket hocam düzenle seçeneğini laf olsun diye koymuşlar ve daha çok eksiği var acilen elden geçirilmeli. Tableti parçaları çıkarmadan da gönderebilirsiniz bugüne kadar gönderdiğim tabletlerde bu yönden hiç sıkıntı çıkmadı

tüm parçalarıylamı gönderdiniz yani kaybolma sorunu falan olur mu diye tedirgin oldum

evet hocam ilk gönderdiğim tabletleri tüm parçalarıyla birlikte gönderiyordum şimdi ise hangi parça arızalıysa onu gönderiyorum. Tablet göndereceksem eğer mutlaka kılıfına koyup orjinal kutusuyla gönderiyorum. Bugüne kadar herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım ne gönderdiysem geri geldi :)

arıza biildirimleri menüsünden oluşturduğun kaydın sol tarafındaki oka tıklayınca "sil" seçeneği çıkmıyor mu ?

BBNET
Geri