Tablet Garanti Kapsamı hakkında bir soru

Kodla Büyü

erben23

Aktif Üye
Arkadaşlar bir öğrencimiz tabletinin Usb şarj soketini deforme etmişti. Telpaya yolladık. Sistemde Garanti harici olduğu yazıyordu. "Usb sarj soketi kırık ücreti 56 tl" yazıyordu. Şu ana kadar herhangi bir ödeme yapmadık. Şimdi de "03 - Ödeme Alındı. Tamir Devam Ediyor." yazıyor. Acaba bu tip şarj soket problemleri garanti kapsamına mı alındı? Benzer durumla karşılaşan oldu mu?

hocam aynı durumda olan 2 tane tablet gönderdim.
sonra telefonla aradım, eğer tabletin dışında herhangi bi darbe izi vs yoksa garanti dahilinde yapılacağını söylediler.

siz göndermeden önce arıza kaydı yaptınızmı ? bizim kokpitte hiçbişey yazmıyor. daha önce gönderip gelen tabletler ile ilgili de bişey yazmıyor.

wertyu6' Alıntı:
siz göndermeden önce arıza kaydı yaptınızmı ? bizim kokpitte hiçbişey yazmıyor. daha önce gönderip gelen tabletler ile ilgili de bişey yazmıyor.
tabi hocam kokpitte yazıyor zaten bu bilgiler..

erben23' Alıntı:
Arkadaşlar bir öğrencimiz tabletinin Usb şarj soketini deforme etmişti. Telpaya yolladık. Sistemde Garanti harici olduğu yazıyordu. "Usb sarj soketi kırık ücreti 56 tl" yazıyordu. Şu ana kadar herhangi bir ödeme yapmadık. Şimdi de "03 - Ödeme Alındı. Tamir Devam Ediyor." yazıyor. Acaba bu tip şarj soket problemleri garanti kapsamına mı alındı? Benzer durumla karşılaşan oldu mu?
Bende de bir tablette aynı sorun vardı.TELPA ya arıyorum bir türlü iletişime geçemedim, iletişime geçsem bile tabletler hakkıında bilgi almak istiyorum diyorum bana IBAN numarasını istedi bende bilmiyorum dedim. Sonra Teli kapattı.Şimdi ne yapacaz?

Aynı durumda bi öğrenci tableti geldi bana da bugün. Acaba ücret alınır mı? Ücret ödemesek kargo için ücret alınıyor mu?

BBNET
Geri