Tablet Gönderim ve Teslim Etme Formları

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Tabletleri garantiye gönderme, kargo elemanına teslim etme tutanağı ve kargodan geldikten sonra öğrenciye teslim etme tutanağını içeren bir çalışmadır.
Öğrenci tablet bilgileri girildikten sonra kargo teslimi, tarih ve öğrenci teslimi formları otomatik doluyor. Kargoya gönderirken tablet bilgileri çıktısını ve kargo elemanına teslim etme belgesinden birer çıktı alıyorum tablet bilgilerini gidecek tabletin kutusuna kargo teslim tutanağını da yanımda dosyalıyorum tablet servisten geldikten sonrada öğrenciye teslim etme çıktısını alıp imzalatıp dosyama ekliyorum. Bu bilgileri doldurulduktan sonra öğrencinin adıyla bu belgeyi bilgisayarımda da saklıyorum. Bu şekilde tablet takibi kolaylaşıyor.
Belki sizde faydalanmak istersiniz diye burada paylaştım.

NOT:Belki access ile yapılırsa daha iyi olacak ama şimdilik iş görür. :)

Ekli dosyalar

hocam kargo teslimi tutanağı ile ilgili yeğitek ten mail gelmişti. Kargo yetkilisine tutanak imzalatmayın şeklinde. Kargo yetkilisi imzalamak zorunda değil normalde.. ama diğer tutanaklar için teşekkürler.

fatihh-1453' Alıntı:
hocam kargo teslimi tutanağı ile ilgili yeğitek ten mail gelmişti. Kargo yetkilisine tutanak imzalatmayın şeklinde. Kargo yetkilisi imzalamak zorunda değil normalde.. ama diğer tutanaklar için teşekkürler.
Bu bizi güvene alır ben elemana teslim etmiş oluyorum adam zaten bize irsaliye vermiyor bu sebeple elimizde bir belge bulunmasının sakıncası yok. Sizin kargo yetkiliniz sanırım irsaliye veriyor eğer veriyorsa sorun yok. :)

hasari' Alıntı:
fatihh-1453' Alıntı:
Bu bizi güvene alır ben elemana teslim etmiş oluyorum adam zaten bize irsaliye vermiyor bu sebeple elimizde bir belge bulunmasının sakıncası yok. Sizin kargo yetkiliniz sanırım irsaliye veriyor eğer veriyorsa sorun yok. :)

TELPA'nın adresi değişti hocam bildiğim kadarıyla
formda yazan adres eski adresleri.

wertyu6' Alıntı:
hasari' Alıntı:
fatihh-1453' Alıntı:

TELPA'nın adresi değişti hocam bildiğim kadarıyla
formda yazan adres eski adresleri.
Evet yeni değişmiş adresi güncelledim. Kargocular zaten bildikleri için adres sormuyorlar ama genede güncel olsun. :)

BBNET
Geri