Tablet formatlanmıyor.

Kodla Büyü

mturkmen42

Seçkin Üye
Seçkin Üye
açma ve ses açma düğmesinden başlatılan işlem
Formatting/ data...

kısmında kalıyor ekran sonra yeniden başlıyor . Ama format atılmamış. tablete fabrika ayarlarına dön seçeneği de denendi. şarjı %100. yardımlarınız için teşekkürler

Sanırım son yaptıkları bir güncellemeyle formatlamayı engellediler. Aynı durum bizdeki tabletlerde de var. :-1:

ordinaryus' Alıntı:
yataylimit' Alıntı:
Sanırım son yaptıkları bir güncellemeyle formatlamayı engellediler. Aynı durum bizdeki tabletlerde de var. :-1:
Bu kötü işte..
Aynı sorunu ben de yaşıyorum arkadaşlar tabletlere format atamıyorum ayrıca tabletlerin bir çoğu aktivasyon ekranına geri döndü yeniden aktivasyon yapmak istediğimizde buluta bağlanıyor bölümünde sürekli takılı kalıyor. Her gün tabletlerle ilgili başka bir sıkıntı çıkıyor. Yeni tablet dağıtımının da durdurulduğu söyleniyor. Bence dağıttığımız tabletleri geri toplayalım.

Re: Ynt: Tablet formatlanmıyor.

acilmavi' Alıntı:
hocam bende cok yasadım aynı sorunu.7 veya 8. formatda oluyor.iyi calışmalar
Katılıyorum. Geçen bir tablette başıma geldi 6 8 kere demedim ama sonunda oldu.

Re: Ynt: Tablet formatlanmıyor.

oymen' Alıntı:
acilmavi' Alıntı:
hocam bende cok yasadım aynı sorunu.7 veya 8. formatda oluyor.iyi calışmalar
Katılıyorum. Geçen bir tablette başıma geldi 6 8 kere demedim ama sonunda oldu.
Hocam toplamda en az 20 kere denedik son çare garantiye gönderdim. Tablet fabrika ayarlarıma da dönmüyordu. yavaşladı gerekçesiyle gönderdik bakalım dönüşte format atılabilecek mi
. Elimde bir de öğretmen tableti var ne hard format atılabiliyor ne de fabrika ayarlarına dönüyor. Öğretmen meb den ayrıldı okula iade etti bakalım o ne olacak . Onunda formatlanması lazjm

BBNET
Geri