Tablet ekran koruma şifresi

Kodla Büyü

baron38

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Öğrencim tablet ekran şifresini unutmuş. Rootladım ama yine de aynı ekran geliyor. Normalde şifre unutulduğunda gmail hesabını sorması lazım ama onuda sormuyor. Ne yapacağız bilen var mı?

Root'a gerek yok hocam. Çözüm:"Factory Reset". Bir öğrencimin unutma sorununu bu şekilde çözdük. Ses açma ile beraber, açma kapama düğmesine basınca oldu.

gules84' Alıntı:
Root'a gerek yok hocam. Çözüm:"Factory Reset". Bir öğrencimin unutma sorununu bu şekilde çözdük. Ses açma ile beraber, açma kapama düğmesine basınca oldu.

bende aynı şekilde çözdüm sorunu arkadaşlar. şimdiye kadar en az 10 tane geldi bu sorun, hepside factory resetle halloldu

zeymera' Alıntı:
gules84' Alıntı:

bende aynı şekilde çözdüm sorunu arkadaşlar. şimdiye kadar en az 10 tane geldi bu sorun, hepside factory resetle halloldu

Ne yazık ki onunlada olmadı..

Arkadaşlar ben resetliyorum ama resetliyor diyor sonra başlıyor şifre ekranı aynen geliyor. Yani resetlenmiyor yardim

BBNET
Geri