tablet ekranı 200 tl mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cmos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cmos

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar öğrencinin tableti kılıfında çantasındayken çanta yere düşünce ekran kırıldı içten. görüntüde artı işareti gibi bişi var. servise gitti. telpa 200tl istedi. ödesek mi yoksa ankarada bu işi daha ucuza garantili yapacak bi yer var mı? telpaya nasıl ödeme yapılacak yoksa?

evet benimde öğrencim kırdı ekranı 200 tl istediler.

150 160 civarında hatta daha da ucuza da dışarıda yapılıyormuş

bir öğrencim için yaptırdım, 200 tl ama tabletin canına okumuşlar. Sanki ekranın kenarlarından kanırta kanırta çıkarmışlar gibi her tarafında çizik vardı. Öğrenci hevesle alayım artık hocam sorun değil deyince verdim üzerinde durmadım.

hocam servis kanırta kanırta çıkartacak çizecekse dışarıda daha ucuza yaptırmak daha iyidir bence. bu arada telpa mıydı senin servis hocam

kadiköyde 150 tl yapiyorlardi disarida yaptirmak daha mantikli garantide veriyorlar 6 ay 1 sene gibi...

cmos' Alıntı:
hocam servis kanırta kanırta çıkartacak çizecekse dışarıda daha ucuza yaptırmak daha iyidir bence. bu arada telpa mıydı senin servis hocam
Biz telpaya gondermistik, şarj girişleri için garanti olmasa hiç telpaya gerek yok aslında ama sonra dışarda müdahele olmuş diye garantiden çıkarırlarsa sıkıntı olur.

Telpa mı uzak durun !

(Bir de Garanti Bankası var - ama onun konumuzla alakası yok. )

BBNET
Geri