tablet.eba.gov.tr giriş sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozzzzz80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ozzzzz80

Seçkin Üye
Seçkin Üye
tablet.eba.gov.tr ye kurum girişinde sorun yaşıyorum. aynı dertten muzdarip olan varmı arkadaşlar? tablet eba ya ne kadar posta attıysam nafile. kâle bile almıyorlar. sistemden düşülecek ya da arızalı vestellerimiz var. hiç birşey yapamıyorum. yardım edebilecek olan varmı?

Sistem sorunlu, kargocular sorunlu, tabletler başlı başına sorun. Açık ve net bir şekilde söylüyorum kimse bir şey yapmıyor kabak bizim başımıza patladı. :sleep:

ozzzzz80' Alıntı:
hasari hocam siz demi giremiyorsunuz sisteme?
Ben giriş yapabiliyorum fakat hata veriyordu bugün denemedim sözde sistemi değiştirdiler ama gene sorunlu bir tek rengini değiştirdiler sanırım. Bu hatalardan sonra sisteme işlemiyorum artık benim şuan asıl sorunum kargo, adamların bizi taktığı yok şubeye bildiriyorum, şikayet ediyorum ,merkeze bildiriyorum gene gelmiyorlar. Sanki bu işi babalarının hayrına yapıyorlar. :verymad:

Fatih hattını aradım bir şey yapamayacaklarını söylediler siz eğiticiyi arayın dediler onuda bilgilendirdim ama sorunun çözüleceğini sanmıyorum...

benim sıkıntı pybs de değil. tablet.eb.gov.tr de. hiç giriş yapamıyorum. okul kurum kodları şifreleri falan değişmişti bir kaç ay önce. o gün bugündür giremiyorum. ne eski ne de yeni şifreyle. pybs den arıza kaydı yapıyorum, arıyorum MNG kargoyu gelip götürüyorlar. orda sıkıntı yok. bu vestel sistemi için kimi aramalıyım bilen varmı?

Hocam ben aylardır bununla mücadele veriyorum. Üst yazılı dilekçe de verdim ama cevap dahi gelmedi.
İşin garibi, tablet.eb.gov.tr sitesi bazı okullarda açılıyor ve Vestel tabletlerle ilgili her türlü işlemi yapabiliyorlar. Bizim okulun bilgilerini girdiğimde ise hiçbir şekilde açılmıyor. "Mebbisten yanıt gelmiyor" mesajı çıkıyor. Yeğitek'i de aradım yarım yamalak cevaplar veriyorlar. Yok çalışma varmış, yok Mebbis değiştiriliyormuş falan filan. Başka okullarda çalışıyor dediğimde ise hiçbir cevap veremiyorlar.

aynı şekilde bende tablet.eba.gov.tr girmeye çalıştığımda kurum kodu yada şifre hatalı diyor. önceleri bu şifre ve kurum koduyla giriş yapabiliyorduk. herhangi şifre yada kurum kodu değişikliğide yapılmadı. kimseyle iletişimde kuramıyoruz.

Yaa lanet olsun sonunda bu BTR liği bırakacam hee.. Ulan kimse bir cacıktan anlamıyor her sorunda kabak bizim başımıza geliyor.. Birde okuldaki dingil dingil konuşan öğretmenlere laf anlat işin yoksa.. :x

ben de tablet.eba.gov.tr ye giremiyom. kullanıcı adı şifre hatası diyor. ne kullanıcı ad ne de şifre değişikliği yaptım. vestel tabletlerin hepsi kaldı bekliyor öyle. ne seri no ne de aktivasyon şifresi öğrenebiliyorum

Ben de sizlerle aynı sorunları yaşıyorum.Tablet.ebe.gov.tr ye sene başından beri giremiyorum.Elimde birçok arızalı tablet var gönderemiyorum.General mobile tabletlerde ise giden öğrencilerin tabletlerini sistemden düşemiyorum.Gelen öğrencilere verilecek tabletleri eşleştiremiyorum.Öğretmen ve öğrenciler soruyor benim tablet ne oldu diye onlara da birşey diyemiyorum.Açıkçası zor durumdayım.Allah yardımcımız olsun. :verymad:

BBNET
Geri