tablet.eba.gov.tr adresi için şifreyi nasıl alıyoruz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan svbarut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

svbarut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar, pybs nin dışında bir de tablet eba nın bir sitesi var. tablet.eba.gov.tr adresinde istenilen şifreyi kurum olarak nasıl ediniyoruz bilgisi olan var mı acil..

hocam tablet.eba.gov.tr ya giriş yapmaya çalıştığımda benimkisi de hata veriyor, yanlış şifre diyor. İl memdekilerle görüştüm pybs.eba.gov.tr ye girin dedi

O site artık kullanılmıyor sanırım. İlk dağıtım yapılan pilot okullar için olabilir

arkadaşlar bahsettiğim site vestel için arıza kaydı ve kayıt sitesi imiş.onunda süresi yanılmıyorsam 14 nisan da son buluyor.bu tarihten sonra garanti işlerine telpa bakacak.bunun için de kullanacağımız site pybs.eba.gov.tr olacak.

arkadaşlar aynı durum bende de var.vestel tabletler için aktivasyon eşleştirme falan yapıyorduk.şimdi mebbisten yanıt gelmiyor diyor anlamadım.tablet.eba sitesindeki tüm telefonları aradım kimseye ulaşamadım.pybs.eba gm için biliyorum ben zaten orada bile yeni gelen tabletlerim görünmüyor.2 tane 10.sınıf nakilim var Vestel vereyim haksızlık olmasın diğerlerine diyorum çocukları 3 haftadır bekletiyorum
ne yani şimdi Vestel alanlar içinde mi tc kimlikle şifre alıp vestellere gireceğiz anlamadım gitti arkadaş

hocam vestel tabletlerin sistemini bilmiyorum ama; gm tabletlerde pybs.eba.gov.tr adresini kullanacakmışız.muhtemelen siz de bu adrese yönlendirilirsiniz. pybs için de tablet eşleştirmesi olayı yok.biz tabletleri active edince sistemde görünecekmiş zaten. tabi henüz sitenin yapısı tamamlanmış değil.hala sorun veriyor.

BBNET
Geri