Tablet Dağıtımı

Kodla Büyü

erdem175

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar idare tabletleri alırken ben yoktum kaç adet geldi bilmiyorum 10. Sınıf iki tane öğrenci de nakil gitmiş ama onlara dağıtılması gereken tabletler önceden verilmemiş. Tablet yönergesinde nakil giden öğrenci için iki okul karşılıklı tutanak tutarlar cihaz tifte kayıtlı olmalı vs diyor. Bana dağıtılacak tabletlerden ikisini ver diyorlar. Bu bana sorun olur mu ilerde?
Diğer sorum yaklaşık 75 tablet hem öğretmenlere hem öğrencilere dağıtılcak yarın. Karışıklık olmadan tutanaklar açısından nasıl yapıyorsunuz? Teslim edene kendi adımı mı yazcam tutanakta? Bu soruyu şunun için soruyorum teslim alan ben değilim ilçe memden.
Şimdiden teşekkürler.

Teslim eden okul müdürüdür. Dolayısıyla okul müdürünün teslim etmesi daha uygun olur.
Sizin teslim eden olabilmeniz için öncelikle size teslim edildiğine dair tutanak düzenlemek gerekir ki bu da amelelik olur.

bir de öğretmen öğrenci tablet eşleştirme falan yapıp aktivasyon kodu alınıyor herhalde dağıtmadan önce arkadaşlar ilk defa tablet dağıtıyoruz idare de bilmiyor şu iş de deneyimi olanlar işlem sırasını yazabilir misiniz?

Bende aynı durumdayım norm fazlalığından anadolu lisesine geçtim bu konu ile ilgili açıklamalar benmde işime yarayacak teşekkürler...

Hocam e tab 5 lerde eşleştirme diye bir şey yok tableti dağıtmadan önce tablet dagitim tutanağı var onu doldur kime hangi seri nolu tableti verdigini belirt daha sonra tableti dağıt öğretmen ve öğrenciler tc kimlik numaraları ve eba şifreleri ile giriş yaparak tableti kullanmaya başlayacaklar

Eylül ayındaydı sanırım, tablet dağıtımı ile ilgili bir yazı yayınlanmıştı. O yazıyı bulup, talimatlara göre dağıtım yaparsanız iyi olur.

teşekkür ederim arkadaşlar. Yakuphan sanırım ağustos ayında yayınlanan tebliğler dergisini diyorsun.

Tam tarihi hatırlamıyorum, bize eylül ayında tebliğ edilmişti. Ağustos tebliğler dergisi olabilir.

BBNET
Geri