BT BULUT' Alıntı:http://pybs.eba.gov.tr ADRESİNE TABLET GİRİŞİNİ İLK GELDİĞİNDE YAPMALIMIYIZ
Emreyt' Alıntı:ilk önce öğretmen arkadaşlardan eba şifresi oluşturmalarını isteyin. sonra dağıtımı yapılacak sınıfların sınıf öğretmenlerine öğrencilerine ebadan şifre almalarını söyleyin öğretmen ve öğrencilere tutanakla beraber tewslim edin kutulardan çıkan barkodları tutanağa yapıştırın imza karşılığında teslim edin
desertrose' Alıntı:kisnorbo hocam paylaşırsanız çok sevinirim. benim okuluma da bugün geldi. yalnız okul büYük olduğu için çok tablet var. önce her kutuyu eksik var mı içlerinde diye diye tek tek kontrol etmeli miyiz pybs den kabul etmeden önce? Sonra ne yapıcaz?
biz de kutuları saydık sadece, içlerine tek tek bakamadık 400 tane olunca. tutanağı imzaladık gitti kurye. pybs den girip doldurmadım henüz ama herhangi bişey. ordan onaylamadan bakmalı mıyım hepsine, yoksa tutanağı imzaladığımız için artık bişey farketmez mikisnorbo' Alıntı:desertrose' Alıntı:kisnorbo hocam paylaşırsanız çok sevinirim. benim okuluma da bugün geldi. yalnız okul büYük olduğu için çok tablet var. önce her kutuyu eksik var mı içlerinde diye diye tek tek kontrol etmeli miyiz pybs den kabul etmeden önce? Sonra ne yapıcaz?
normalde kontrol etmemiz gerekiyor ancak, kurye başka okullara da teslimat yetiştireceği için beklemiyor. Bizde pybs deki tutanağa bu notu iliştirerek öyle kabul yaptık.