Tablet-Bilgisayar Bağlantısı Nasıl Yapılır?

Kodla Büyü

huseinozcan

Site Gezgini
Arkadaşlar öğretmen tabletleri ile bilgisayar arasında veri aktarmak için bağlantısını nasıl yaparım?
Yani tableti bilgisayara bağladığımızda telefon vb. gibi direk nasıl gördürürüz? (root atmadan)

hocam ben bluetooth ve ara kablo ile yapamadım .
Airdroid diye bir program var onu tablete kurarsanız pc ile aktarım yapabilirsiniz.
ikisinin de aynı ağ üzerinde olması gerekiyor. Tablete programı kurunca aldığı ip adresini pc adres çubuğuna yazarsanız bağlanır

Hocam çok teşekkürler öncelikle..
Okulda olduğum için hemen deneyemiyorum.
Veri Aktarım hızı nasıl hocam?
Eşim için KPSS videoları göndereceğim tabletede, yani boyutları biraz büyük?

Öğretmen tabletlerini bari direk kablolu bağlantıyı destekleyecek şekilde neden yapmazlar...

Rica ederim hocam;
ben ders notlarını falan atmıştım yani küçük boyutlu dosyalardı.
Siz de bir deneyin yavaş olacaktır muhtemelen ama işinizi görür diye düşünüyorum.
Ben başka bir yol bulamamıştım.

Tekrar Teşekkürler Hocam...
Bende çözüm bulamayınca google drive ' a yükledim oradan indirdim, yükle indir derken ciddi zaman aldı...
Eve gidince bir denerim, inş sizinki daha iyidir... :)

tabletlerde kablolu bağlantı dolayısısyla bilgisayar bağlantısı yok, kapalı . sadce şarj oluyor.

gül1' Alıntı:
Rica ederim hocam;
ben ders notlarını falan atmıştım yani küçük boyutlu dosyalardı.
Siz de bir deneyin yavaş olacaktır muhtemelen ama işinizi görür diye düşünüyorum.
Ben başka bir yol bulamamıştım.
Hocam airdroid sıkıntı yaptı bende. Evdeki pc ye kurdum tabletle iletişimde sıkıntı yok. Dosya transferi oldu da.
Faz-2 etkileşimli tahtada yapamadım. Tahtalarda internet yok. Telefonun internetini paylaşıma açtım hem tahtayı hem de tableti internete bağladım. İnternette gezinebildim de. Airdroidi tahtaya kurdum yonetici sifresi girdim de. Ama bi türlü tahtayla bağlantısını kuramadım.
Siz nasıl yaptınız?

BBNET
Geri