Tablet Arıza Kaydı Problemi

Kodla Büyü

seventyseven

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar 1 haftadır arıza kaydı oluşturalmıyorum.
öğrenci kimlik numarasını girince öğrenci ismi gelmiyor.
bu problem sizde de oluyor mu ?

Evet hocam ben de karne verdiğimiz haftadan beri TC Kimlik numarasını girerek kayıt yapamıyorum.

Ben artık kayıt yapmıyorum. Yapınca ne kargo geliyor, ne serviste ne işlem yapıldığını görüyorum...

Bir listem var ona yazıyorum. Kargoya yolum düşünce elden veriyorum. 1 haftaya tamir olup geliyor.

Bir tablette sıkıntı olunca servisin servis kayıt bölümünden tablet seri no ile kontrol ediyorum.
PYBS :-1:

ali04' Alıntı:
Tc no ile değil tablet seri nosu ile arama yapınca oldu bende.

Evet seri no ile arama yapınca kayıt oluşturulabiliyor.Ama sayın hocam servis bir şekilde yazılım vs yüklerse bir daha etkinleştiremiyorsunuz (en azından bizim tabletler o durumda şimdi.Servisten gelenler, benim resetlediklerim hiçbiri etkinleşmiyor lanet olası "otomatik kayıt 2" hatası verip duruyor) :verymad:

Bizde birkaç öğrenci tableti servisten geldiğinden beri öğrenci adına kayıtlı olmasına rağmen okulda-yedek olarak görünüyor.
Bu şekilde okulda yedek olarak görünen tabletleri nasıl öğrencide olarak gösterebiliriz acaba.

Çünkü bu haliyle tableti arattığımızda pybs de çıkmıyor.

AYNI SORUNU BENDE YAŞIYORUM GENELDE OKULDA YEDEK VE ARIZALI GÖRÜNEN TABLETLERE TEKRARDAN KAYIT GİREMİYORUM. AMA OKULDA YEDEK VE ARIZA OLANLARI DA DEĞİŞTİREMİYORUM.

Okulda yedek görünen öğrenci tableti olayını çözebilen varsa ve bizi bilgilendirirse cidden önemli bir sorunu aşmamıza yardım etmiş olacaklar.

Ben de tc den aratamıyorum artık mecburen önce ana safadan öğrenci adıyla aratıp seri numarasını kopyaladıktan sonra kayıt oluşturabiliyorum... Ne zaman giderilecek sorun bakalım...

BBNET
Geri