mas1961' Alıntı:açıklayıcı, anlaşılır, sade, net ve güzel bir yorum :alkis:logox' Alıntı:Bir tableti tablet yapan, elinize aldığınızdaki kullanım kolaylığıdır. Ekranı her açıdan görülebilir bir netlik sunmalı. Elinizdeyken ekranı doğru açıda konumlamayla uğraşmamalısınız. Uygulamalara erişimi kolay olmalı. Ayarları bir kere yapınca bir daha ayar bölümünü unutuyor olmalısınız. Kısacası zihninizi yoran bir cihaz olmamalı.
Belli kalitenin üstünde bir tablet almayıp alt seviye tablet kullanımına başlayanlarda istemeden de olsa bu cihazlara karşı bir antipati gelişmekte. Uygulamaya basıp da beklemek mi dersin, ekranda gözükmeyen bölgeler mi, bir türlü tepki vermeyen ekran mı.. vs.. Bunlar sizi tabletten soğutacaktır. Bilgisayarımda daha rahat çalışıyordum dersiniz.
Unutmayın geleneksel anlamda pc ler, laptoplar... içerik üretmede ( word, powerpoint, photoshop, 3d modelleme vs) ve tüketmede kullanılır. Tabletler ise sadece içeriği tüketmek için daha uygun cihazlardır. Video, müzik, kitap, gazete, dergi, internet sayfası okuma vb... Hemen bir şeye bakayım dediğinize tabletler size hızlı kolay ve kullanışlı bir çözüm olurlar.
Samsung'un da güzel tabletleri olmakla birlikte gidip bir ipad almak en mantıklısı. ipad kulllandığınızda başka hiç bir ürüne karşı ilgi beslemeyeceğinize emin olabilirsiniz. Yıllar boyu sürecek güncellemelerle birlikte her uygulamayı çalıştırabilme özelliği de cabası. Ama gidip bir samsung aldığınızda ipadler aklınızda kalacaktır.
Tablet alıp da şunu şöyle yaparım, bunu böyle yaparım hezeyanlarına kapılmayın. İnternette surf yapacaksınız, sosyal mecra ortamlarına akacaksınız, video izleyip müzik dinleyeceksiniz, oyun da oynayıp hoşça vakit geçireceksiniz... İşinizi bilgisayarınızda, keyfinizi tablette süreceksiniz...
Kısaca, yorulmak ve problemlerle uğraşmak istemiyorsanız ipad...
bir yorum bu kadar güzel ve anlamlı yapılabilir gerçekten de çok beğenerek okudum her kelimesine de katılıyorum.