TABLET almak istiyorum?

Kodla Büyü

teksen

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
500TL'nin altında olanlardan hangilerini tavsiye edersiniz?

kısmet artık.
kullananlardan tavsiyeler gelmeye başlar belki.
umarım!
:D

hocam alacaksın da ne amaçla alacaksınız, hangi boyutta düşünüyorsunuz ?

500 tl altındakileri geç hocam ya alacaksanız iyisini alın kafan ağrımasın ya da almayın büyük ekranlı telefonla devam edin...

Tavsiye edeceklerim: apple ipad air yada ufak isterseniz ipad mini alın..
windows tablette alabilirsin hocam örneğin bende asus transformer book var, 1150 tl idi aldığımda, 32 gb ssd, 500 gb diski var.. şarjı 9-10 saat gidiyor..
android asus nexus 7 var ..

Ama şu an ben almayı düşünsem windows tablet almayaydım macbook airden başka cihaz almazdım...

samsung yada asus alınabilir sim kart takılanlardan olsa daha kullanışlı olur pek işe yaramıyor zaten gps işe yarayabilir netbook daha kullanışlı çin mallarına hiç bakmayın ekran büyük olması iyi ama şarj çabuk bitiyor tablet yerine 5 inch civarı telefon almak daha mantıklı bence

butceyi arttır ipad al...tablette Apple in yanına yaklaşamaz hicbir marka..ama illa 500 tlnin altı olsun diyorsan nexus 7 al..benm tavsiyelerim bunlar..

logox' Alıntı:
Bir tableti tablet yapan, elinize aldığınızdaki kullanım kolaylığıdır. Ekranı her açıdan görülebilir bir netlik sunmalı. Elinizdeyken ekranı doğru açıda konumlamayla uğraşmamalısınız. Uygulamalara erişimi kolay olmalı. Ayarları bir kere yapınca bir daha ayar bölümünü unutuyor olmalısınız. Kısacası zihninizi yoran bir cihaz olmamalı.

Belli kalitenin üstünde bir tablet almayıp alt seviye tablet kullanımına başlayanlarda istemeden de olsa bu cihazlara karşı bir antipati gelişmekte. Uygulamaya basıp da beklemek mi dersin, ekranda gözükmeyen bölgeler mi, bir türlü tepki vermeyen ekran mı.. vs.. Bunlar sizi tabletten soğutacaktır. Bilgisayarımda daha rahat çalışıyordum dersiniz.

Unutmayın geleneksel anlamda pc ler, laptoplar... içerik üretmede ( word, powerpoint, photoshop, 3d modelleme vs) ve tüketmede kullanılır. Tabletler ise sadece içeriği tüketmek için daha uygun cihazlardır. Video, müzik, kitap, gazete, dergi, internet sayfası okuma vb... Hemen bir şeye bakayım dediğinize tabletler size hızlı kolay ve kullanışlı bir çözüm olurlar.

Samsung'un da güzel tabletleri olmakla birlikte gidip bir ipad almak en mantıklısı. ipad kulllandığınızda başka hiç bir ürüne karşı ilgi beslemeyeceğinize emin olabilirsiniz. Yıllar boyu sürecek güncellemelerle birlikte her uygulamayı çalıştırabilme özelliği de cabası. Ama gidip bir samsung aldığınızda ipadler aklınızda kalacaktır.

Tablet alıp da şunu şöyle yaparım, bunu böyle yaparım hezeyanlarına kapılmayın. İnternette surf yapacaksınız, sosyal mecra ortamlarına akacaksınız, video izleyip müzik dinleyeceksiniz, oyun da oynayıp hoşça vakit geçireceksiniz... İşinizi bilgisayarınızda, keyfinizi tablette süreceksiniz...

Kısaca, yorulmak ve problemlerle uğraşmak istemiyorsanız ipad...
açıklayıcı, anlaşılır, sade, net ve güzel bir yorum :alkis:

asus fonepad 7 inc
huawei medipad yount 7 inc

İkisindede 3g desteği var ikisinde de telefon görüşmesi yapılabiliyor.
Asus 600 küsür fiyatlı
Huawewi 329 TL

hortpad zortpad fortpad..
yanlis anlama ama bunlarin hepsi mortpad..
sonra demedi deme,
tablet dedin mi ya nexustur ya da ipad

bu ramazanin manisini de yazdik hadi bakalim :++:

hocam bende 1 aydır bakıyorum özellikle asus memo hd 7 yi takip ediyrum neden düşünmediniz bu tableti?
4 çekirdek 1 gb ram 7 inç ??
benim gözden kaçırdığım bi nokta mı var?

arkadaşlar birde bu android tabletlerde uygulama hafızası diye bi nane var sorun çıkarıyor uygulama yüklemede biaraştırın bilmiyorum olmayan varsa onu alın

Samsung Galaxy Tab 3 SM-T210 7'' Tablet aldım yaklaşık 1 yıldan beri kullanyorum. Üründen memnunum ancak internete sadece wifi den bağlanması dezavantaj 3gli yada 3g modem takılabilen olması iyi olurdiye düşünüyorum

BBNET
Geri