Y ylmzyklmz Aktif Üye Mesajlar 132 10 Ekim 2014 #1 Okula yeni gelen öğretmenlere tutanak ile tablet verdim ve aktif ettim, fakat pybs.eba.gov.tr de hala boş görünüyor tablet, o hoca üzerine atanmamış, elle mi yapmamız gerekiyor.
Okula yeni gelen öğretmenlere tutanak ile tablet verdim ve aktif ettim, fakat pybs.eba.gov.tr de hala boş görünüyor tablet, o hoca üzerine atanmamış, elle mi yapmamız gerekiyor.
Y ylmzyklmz Aktif Üye Mesajlar 132 11 Ekim 2014 #2 2 gün geçti hala pybs de aktif görünmüyor, neden olabilir acaba?
B bit-öğrt Site Gezgini Mesajlar 55 14 Ekim 2014 #3 hocam geçen yıl bizim de kaydettiklerimiz görünmemişti ben de hocalarımızınkini tekrar aktifleştirmiştim. o zaman sistemde görünmüştü.
hocam geçen yıl bizim de kaydettiklerimiz görünmemişti ben de hocalarımızınkini tekrar aktifleştirmiştim. o zaman sistemde görünmüştü.
Y ylmzyklmz Aktif Üye Mesajlar 132 15 Ekim 2014 #5 Sanırım sebebini buldum. Okulumun interneti meb hattı değil, normal adsl, ondan dolayı sanırım otomatik olarak PYBS'ye düşmüyor. @ozgul32 pybs den aktifleştirme linki yok malesef, tablet ilk açılırken TC Kimlik No ve şifre girince aktifleşiyor
Sanırım sebebini buldum. Okulumun interneti meb hattı değil, normal adsl, ondan dolayı sanırım otomatik olarak PYBS'ye düşmüyor. @ozgul32 pybs den aktifleştirme linki yok malesef, tablet ilk açılırken TC Kimlik No ve şifre girince aktifleşiyor