tablet ağ bağlantısını kesiyor

Kodla Büyü

karekedi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar gm tabletle ağa bağlanti kuruyorum guncellemeleri kontrol ediyor yazdiktan sonra tık diye ağ bağlantısı kesildi diyor. Problemin cozumu hakkinda bir onerisi olan var mi?

Tableti fabrika ayarlarına çevirdim. Ama aynı şey yine oldu. "Güncellemeler kontrol ediliyor" dediği anda interneti kesiyor. Yeniden başlatınca 10-15 sn içinde yine aynı durum oluyor. :?

Bende tam bu konu hakkında başlık acacaktım çalışan tablete bi hal oldu tablet açılışında 1 dk kadar nete giriyor sonra güncelleme yapar gibi yapıp baglanti kesiliyor daha da aga baglanamîyorum ne fabrikam ayarlarına donüyor nede reset atiyor takîp edelim konuyu umarim sorunu çözen olur sabahtan beri denemefiğim yol kalmadı

Nalet olsun bu tabletede bu mantigada sırf millete eziyet olsun hayattan biksinlar diye dagitilmis eziyet

Aynı sorun bizde de var dostlar.Dönem başından beri "otomatik kayıt 2" hatası alıyorduk,öğrenci tabletlerini bekletmeyip vermiştim öğrencilere ama bir öğretmen tableti vardı elimde bugün denediğimde bir süre bağlı kalıp sonra kopuyordu net.Okulun internetinden herhal diye düşünmüştüm demekki değilmiş.Ha bi de unutmadan; hakkaten nalet olsun tabletlerine de internetlerine de...resmen baş belası...

bizde de aynı durum var. dün ortaya çıktı bu sıkıntı. okuldaki bağlantıdan da evdeki bağlantıdan da bağlanılmıyor internete.
bugün okula bi geldim herkeste aynı problem.
adamlar yazılımla engellediler bunu da.

bende de benzer bir sıkıntı var. bugün bir hocamız geçen sene gelen tableti hiç açmamış bugün etkinleştirmek istiyorum fakat otomatik kayıt 2 yazıyor sonrasında tablet ekleniyor diyor ve öylece kalıyor. konuyu takip etsem iyi olacak inşallah bir çözüm çıkar.

Tablet meb hattından da ağa bağlanmadı. Geçmiş olsun millet birçok arkadaş zaten kullanmıyordu kullananlarda bir kenara atacak şimdi.

Aynı sorunlar geçen hafta bizde de başladı. bi öğrencininkini servise gönderdim bakalım ne gelecek. diğer birkaç kişininkini henüz bekletiyorum.

Aynı sorundan dolayı tabletleri servise gönderecektim biraz bekleyelim belki düzeltirler. :-1:

Bu problem de yeni çıktı herhalde :) Salgın gibi
Bizim öğretmenlerden birinin de tabletinde aynı problem çıktı. Birçok şey denedim ama sonuç yok. Servise yolladım bugün. Bakalım ne olacak.

bizdeki tabletlerde ağa bağlanmıyor. Ağı görüyor ama şifresini yazıp bağlan dediğimizde hiçbir tepki yok. Tableti kapatıp açtıgımızda 30 sn bağlı kalıyor. sonra gidiyor. Bakalım ne çıkacak altından.....

Bizde de aynı sorun baş gösterdi. Öğrenciler son güncellemeden sonra böyle oldu dediler.Kargo için bekletiyorum.Düzelmesi için servisten başka yol yok gibi görünüyor.Yeni güncelleme gelse bile nete bağlanamadıkları için güncellemeyi alamayacaklar bu nedenle de problem giderilemeyecek diye düşünüyorum.Var mı başka bir çözüm yolu bulan?

bizde aynı sorunu yaşıyoruz. dünden beri sayısız öğrenci geldi, meb hattından da normal hattan da bağlanmıyor. umarım geçici bir sorundur. değilse zaten kullanılmayan tabletler şimdi tamamen atıl duruma düşecek.

Bizim okulda aynı sorundan bir çok öğrenci sikayetçi, bulaşıcı hastalık gibi çoğalıyorlar. Ben yeni tabletler dağıtılıyor ondan olabilir diyerek 10 gün kadar beklemelerini söyledim.

bence mdm ile yapıyolar bu işi dün akşam kendi tabletimde başladı bu durum sonra okula gidince öğrenciler aynı durumu söylediler.ben tabletimdeki bir programdan olduğunu düşünüyordum ama değil dmekki.bu arada bugün kayıt yaptım arkadaşlar otomatik kayıt 2 hatası alanların bilgisi olsun epeydir yapılmıyordu bende olacağından ümidim yoktu ama kayıt yaptık

aynı sorun bizim okulda da mevcut bekleyelim görelim servise gönderecektim bekleyelim bakalım; Takip

Aynı sorun 2 gündür devam etmekteydi. Dün akşam itibariyle de; güncelleme gelinceye kadar gidiyor birkaç saat. Yeniden fabrika ayarlarına dönüp üzerine birkaç uygulama yapana kadar gitmedi. Uygulamaları güncellerken tekrar gitti. Kapatıp açınca tekrar bağlandı. Sabah tekrar denemedim. Öğrencilerde de aynı şekilde durum.

nasıl bir sorundur bizede bulaştı

sanırım tabletlerin en son güncellemelerinde sorun var

ama sorun nasıl halledilecek bağlantı ve güncelleme olmazsa

hepsi servise mi gidecek

reset mi atılacak

BBNET
Geri