Taşınabilir Disk Tavsiyesi ?

Kodla Büyü

zibula

Aktif Üye
Arkadaşlar 1TB 2,5" taşınabilir disk almak istiyorum.en hızlı,sağlam olan marka/model sizce hangisi? ve en uygun nerde bulabilirim? kullananlardan tavsiye alırsam çok memnun olurum.iyi çalışmalar.

2 hafta önce toshiba 500gb aldım 2 kere kullandım.Şuan hangi bilgisayarda denesem usb aygıt tanınmıyor diye hata veriyor.Garantiye yollayacağım tabi kabul ederlerse :(( ve netten baktım toshibalarda bu problem çıkıyormuş ne yazıkki acele işim olduğu için araştıramamıstım.Bence toshiba almayın...

Western Digital 750 gb kullanıyorum, 2,5 inc çok memnunum, sessiz ve sorunsuz. uzun araştırmalar sonucu aldım kesinlikle tavsiye ederim, pişman olmazsın asla

Eğer bilgisayarıda E-Sata girişi varsa, E-sata çıkışı olan disklerden almanı tavsiye ederim. Çok hızlı aktarım yapabilirsin Örnek veri aktarım hızları
esata_tablo1.png

ben disk tavsiyesinde bulunamayacağım. farklı bir konudan bahsedeyim. son zamanlarda yoğun yağışlardan dolayı taylanddaki disk üreticilerinin fabrikalarını su bastı. o yüzden disk fiyatları şu aralar biraz pahalı. belki daha da artar. belki de yaşananlardan dolayı fırsatçılar fiyatları arttırmıştır. fiyatlar normale iner. alıp almama kararı sana ait. google 'a sabit disk krizi yazarak inceleyebilirsiniz.

http://i.imgur.com/S9Ttg.jpg

bilgiafra' Alıntı:
2 hafta önce toshiba 500gb aldım 2 kere kullandım.Şuan hangi bilgisayarda denesem usb aygıt tanınmıyor diye hata veriyor.Garantiye yollayacağım tabi kabul ederlerse :(( ve netten baktım toshibalarda bu problem çıkıyormuş ne yazıkki acele işim olduğu için araştıramamıstım.Bence toshiba almayın...
teşekkür ederim hocam.toshiba yı eledim..

ufukaslan82' Alıntı:
ben disk tavsiyesinde bulunamayacağım. farklı bir konudan bahsedeyim. son zamanlarda yoğun yağışlardan dolayı taylanddaki disk üreticilerinin fabrikalarını su bastı. o yüzden disk fiyatları şu aralar biraz pahalı. belki daha da artar. belki de yaşananlardan dolayı fırsatçılar fiyatları arttırmıştır. fiyatlar normale iner. alıp almama kararı sana ait. google 'a sabit disk krizi yazarak inceleyebilirsiniz.

http://i.imgur.com/S9Ttg.jpg
benimde dikkatimi çekti fiyatlar..neredeyse nisan ayından bu yana fiyatı artıyor sürekli.kampanyalar ise hiç bilinmeyen markalarda veya 3.5 inçlerde..teşekkür ederim..

ras' Alıntı:
Western Digital 750 gb kullanıyorum, 2,5 inc çok memnunum, sessiz ve sorunsuz. uzun araştırmalar sonucu aldım kesinlikle tavsiye ederim, pişman olmazsın asla
marka seçiminde wd ortak fikir galiba.teşekkür ederim.1tb olanları biraz pahalı.herhalde biraz daha beklemek gerek.

Okula fiyatı çok uygun olduğu için (kampanya vardı aldığımızda) iomega 500 gb almıştık..Tereddut ederek almıştık. Ama çok memnunuz ..Çok yoğun kullanmamıza rağmen hiçbir sorun yaşamadık.

Benim harici diskim seagate , ondan da çok memnunum...

bilgiafra' Alıntı:
Ben de 250GB Toshiba aldım. Laptopda sorun yok ama masaüstü bilgisayarda görmüyor...

güney korede taşınabilir hard disk motorlarını üreten fabrikada su baskını olunca hard disk fiyatları bi anda fırladı. alacaksanız şu sıralar almayın derim. henüz 1 ay önce western digital marka 1 tb 2,5' aldım, 198 liraydı ve çok memnunum. haricilerde wd iyidir ancak bi müddet beklemelisiniz.

BBNET
Geri