Taşınabilir bellek sorunu. Acil Yardım Lütfennnn!!!

Kodla Büyü

ayyildiz08

Aktif Üye
Arkadaşlar öğretmenler odasındaki bilgisayar hiçbir flash diski okumuyor. Flash diski takıp yeniden başlattığım zaman tanıyor. Tekrar çıkarıp takınca bilinmeyen aygıt uyarısı veriyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. 1 haftadır uğraşıyorum ancak bir türlü sorunu çözemedim. Aygıt yöneticisinden usb aygıtlarını kaldırıp yeniden kurdum, combofix ve antivirüs programlarıyla tarama yaptım, sistem geri yüklemeyi denedim aklıma başka bir yöntem gelmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum kafayı yemek üzereyim...

kasanın ön ve anakart usb hub girişlerinde aynı problem varsa anakartın chipset sürücüsünü güncelleyin, eğer sadece kasa ön girişinde sıkıntı varsa kasayı açıp anakart-kasa usb bağlantısını kontrol edin. olmazsa bide biosu varsayılana geri döndürmeyi deneyin

kasanın tüm usb leri çalışmıyor hocam chipset sürücülerini yüklemeyi pazartesi deneyeceğim sonucu yazarım...

Pazartesi okula gelince ilk iş bilgisayara bakmak oldu. Sorun kendiliğinden düzelmiş ya da uğraşırken farkında olmadan sorunu hallettim. Her ne şekilde olursa olsun şimdilik bir sorun görünmüyor. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

BBNET
Geri