Taşınır Mal Yönetmeliği Barkodaları Basımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rasim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

rasim

Site Gezgini
Merhaba Arkadaşlar.
Mebbis taşınır mal yönetmeliği modülünden okuldaki demirbaşların barkodlarını basacağım fakat bir türlü beceremedim. Elimizde nokta vuruşlu yazıcı için kullanılan kenarları delikli olan etiketlerden var onları normal yazıcıdan basamadım. A4'e 9 yada 16 tane etiket basayım dedim onlardan çok küçük çıktı raporlar kısmında da her etiketi bir sayfa olarak göstermiş e okuldaki gibi pdf şeklinde falanda kaydedilmiyor. 1000 den fazla etiket var. Sizler nasıl yaptınız bunun kolay bir yolu vardır herhalde?

mebsis-taşınır işlemleri-yazıcı simgesine tıklıyoruz.aşağıdaki rapor ekranı geliyor.gerekli yeri tıkladıktan sonra gerekli yerleri dolduruyoruz.karşımıza barkod sayfası geliyor.etiketi tam boy A4 ebadında alın.tam sayfa yazdırın.sonra kesin.diğer tipteki etiketlere tam oturmuyor,kayıyor.eşyanın üstüne yapıştırdıktan sonrada üzerine şeffaf koli bandı ile kaplayın.malum okulda canavar çok :)

Ekli dosyalar

• barkod1.PNG
    barkod1.PNG
    69.9 KB · Görüntüleme: 4,308
  • barkod2.PNG
    barkod2.PNG
    217.9 KB · Görüntüleme: 4,303
Hocam çok teşekkür ederim sizin dediğiniz gibi yaptık bizde.

atihtelli' Alıntı:
mebsis-taşınır işlemleri-yazıcı simgesine tıklıyoruz.aşağıdaki rapor ekranı geliyor.gerekli yeri tıkladıktan sonra gerekli yerleri dolduruyoruz.karşımıza barkod sayfası geliyor.etiketi tam boy A4 ebadında alın.tam sayfa yazdırın.sonra kesin.diğer tipteki etiketlere tam oturmuyor,kayıyor.eşyanın üstüne yapıştırdıktan sonrada üzerine şeffaf koli bandı ile kaplayın.malum okulda canavar çok :)

Hocam bizde dediğniz şekilde yaptık. Bizim taşınırda 3bin civarı malzeme olmasına rağmen bu işlem sonucu sadece 4 malzemenin barkodunu görebiliyoruz. Hatamız nerde olabilir? Malzemeler daha zimmetlenmedi alakası var mı?

evet hocam.toplu zimmet bölümünden taşınırları,kurumda bulunanan kişilerden istediğine zimmetlemen lazım.aksi halde barkodu çıkmaz,hurdaya ayırırken de ise tam tersi zimmetten düşürmen lazım.

Hocam zimmetleme yapıyorum yine de göremiyorum. Hatta zimmetlediğim malzemeyi öğretmenden zimmetinden düşürmeye çalışıyorum orda da göremiyorum

Buldum hocam hatamı. Zimmetlemenin altında TC numarası giriyomuşm o girilmemeli. Tahsis et butonuna tıkladıktan sonra en altta olup olmadığına dair yazı var Dikkate alınız. Barkod da bundan sonra yapılıyo çnce zimmet sonra barkod

Faydalı bir başlık olmuş. Adkadaşlar benim de merak ettiğim zimmetleme ve devir işlemlerinin tek tek değilde kolay bir yöntemi yok mu?

biraz alakasız olacak ama demirbaştan düşülecek taşınır malları düşmek için belli bir tarih var mı? yoksa istediğimiz zaman düşebilirmiyiz.

Barkot İşlemleri Menüsü Açılmıyor. Bilgisi Olan var mı acaba? Barkodları çıkarıp taşınırlara yapıştırmak istiyoruz.

BBNET
Geri