Y yyavuz07 Aktif Üye Mesajlar 174 18 Eylül 2013 #1 Taşımalı Eğitim Sistemi(Yemek ve Araç) Aylık Takip Çizelgesi Arıyorum..(Öğrenci Listeli) Birçok kişinin işine yarayabilir.Paylaşım yapan arkadaşlara teşekkür ederim...
Taşımalı Eğitim Sistemi(Yemek ve Araç) Aylık Takip Çizelgesi Arıyorum..(Öğrenci Listeli) Birçok kişinin işine yarayabilir.Paylaşım yapan arkadaşlara teşekkür ederim...
habibocak Üye Mesajlar 0 18 Eylül 2013 #2 Sayın Hocam, Bununla ilgili modül var. Orada bu istediklerin olması lazım. tasimali.meb.gov.tr İyi çalışmalar.
Sayın Hocam, Bununla ilgili modül var. Orada bu istediklerin olması lazım. tasimali.meb.gov.tr İyi çalışmalar.
Y yyavuz07 Aktif Üye Mesajlar 174 18 Eylül 2013 #3 tasimali.meb.gov.tr sitesinde okulun mebbis kullanıcı adı ve şifresi mi girilecek?
habibocak Üye Mesajlar 0 18 Eylül 2013 #4 Hayır. Ona ait şifre ayrı. Şu anda il MEM taşımalı bölümlerde var. Taşıma yapılan okullara da en kısa sürede verilecek.
Hayır. Ona ait şifre ayrı. Şu anda il MEM taşımalı bölümlerde var. Taşıma yapılan okullara da en kısa sürede verilecek.