T. Tasarım'dan Bilişime geçilir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hiboz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hiboz

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Böte mezunu Teknoloji ve Tasarım öğretmeniyim. Önümüzdeki dönemde alan değişikliği olursa Bilişim alanına geçmeyi düşünüyorum.
Ders saati olarak aynılar. Her dönem BT rehber oluyorum. Lakin ileride tüm okulların bilişim kadroları dolarsa Bt rehber öğretmen olma şansım çok düşecek. Bu yüzden de geçmek istiyorum. Şu an için Tasarım dersi Bilişim'den daha zevkli ve daha kolay geliyor. Bu yüzden ikilemde kaldım. Sizce geçilir mi?

Hazırlık sınıfı gelirse 5 lerde dersimiz olmayabilir ozaman bilişim daha sıkıntılı olcak onuda dikkate al hocam.

Re: Ynt: T. Tasarım'dan Bilişime geçilir mi?

Yerin rahatsa, Kal olduğun yerde.
Sonradan ah etsende fayda etmez.TT zaten acı patlıcan.Başına gelebilecek kötü ne varsa gelmiş.Bilişimin ise çekeceği var daha.

bulunduğunuz okulda rahatsanız geçmeyin veya rahat bir okul bulun oraya teknoloji tasarımcı olarak geçin.. ne işiniz var bilişimde, şu anda genç olabilirsiniz bunun 15 sene sonrasını da düşünün derim.. bilişim sanki daha zor olur gibi 40 lı yaşlardan sonra...

Hocam BÖTE mezunu zaten atama branşı farklıda olsa o bilişim öğretmeni... , kinayeli cevap yazanlara bu cevabım; siz şöyle az ötede bilişimcilik oynayın. @eskisehir_bilisim

Selamun aleyküm hocam Giresun Görele'ye bir bilgisayar öğretmeni Şırnak'tan geldi. Kendisi Şırnakta iken teknoloji ve tasarımdan bilgisayara geçmiş, sonra tayinle Giresun Görele'ye geldi. Yani bilgisayara geçenler var. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

denizer55' Alıntı:
Bilişimden teknoloji tasarıma geçebilirmiyiz acaba
Talim terbiye 80 nolu karara göre;
1. Endüstriyel Teknoloji Öğretmenliği
2. İş ve Teknik Eğitimi Öğretmenliği
3. Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü (*)
4. Endüstriyel Tasarım Bölümü (*)

bu bölümleri okuyanlar geçebilir. Alan değişikliği olursa tabi.

BBNET
Geri