Enterprise Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,887 8 Ocak 2013 #1 Kızlar ben şu örgü işine baya sardırdım Tüylü ipten paspas örücem zemin bitti 4 kilo ipten mavi zemin ördüm ama üstüne çiçek yapmak istemiyorum gemi yada beyaz bir ipten kuş yapılabilirmi hiç gördünüzmü böle bişey?
Kızlar ben şu örgü işine baya sardırdım Tüylü ipten paspas örücem zemin bitti 4 kilo ipten mavi zemin ördüm ama üstüne çiçek yapmak istemiyorum gemi yada beyaz bir ipten kuş yapılabilirmi hiç gördünüzmü böle bişey?
D dörtyol Aktif Üye Mesajlar 219 10 Ocak 2013 #2 pembe üstüne sarı papatya gördüm. hatta o tüylü iplerle klozet takımı yapanlarda gördüm. ama örgü dantel el işi hiç merakım yok
pembe üstüne sarı papatya gördüm. hatta o tüylü iplerle klozet takımı yapanlarda gördüm. ama örgü dantel el işi hiç merakım yok
Enterprise Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,887 10 Ocak 2013 #3 neyse sanırsam ya gemi ya da martı yapacağım bakalım nasıl olacak zemin bitti
D dörtyol Aktif Üye Mesajlar 219 10 Ocak 2013 #4 yıldız ve ay de yapabilirsiniz gece görünümü olur. bitince resim eklerseniz bende merak ettim sonucu
N nilayse Aktif Üye Mesajlar 222 10 Ocak 2013 #5 hocam çiçekli bir model var bende akşam eve geçince resmini gönderirim.
Enterprise Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,887 10 Ocak 2013 #6 Çiçekli modeller var da Hocam biz gemi gibi balık gibi kuş gibi şeyler yapcaz işallah bakalım