Türksat binaya kutu kuracak

Kodla Büyü

zodiac

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Türksat ile konuştum binaya kadar hat varmış ama kutu kurulacakmış binaya, çok uzun bir iş mi bu konuda bilgisi olan var mı, ücretli mi kuruyorlar bu kutuyu, vodafone kutusu var bir tane yıllar önce kurmuş, bir problem olur mu 2 tane kutunun olması?

Türksat maalesef çok yavaş bu işlerde.
Bizim sokakta önce Türksat fiber kabloları döşedi, daha sonra Turknet geçti.
Türksat kısa sürede GigaFiber hizmet vermeye başladı. Türksat aylar sonra aktif oldu.
İyi ki de öyle olmuş aynı fiyata daha hızlı internet alıyoruz.

Türksat maalesef çok yavaş bu işlerde.
Bizim sokakta önce Türksat fiber kabloları döşedi, daha sonra Turknet geçti.
Türksat kısa sürede GigaFiber hizmet vermeye başladı. Türksat aylar sonra aktif oldu.
İyi ki de öyle olmuş aynı fiyata daha hızlı internet alıyoruz.
Yani uzun mu sürer diyorsunuz hocam ama altyapı binanın girişine kadar varmış, sadece kutu kurulması gerekiyormuş binaya.

Yani uzun mu sürer diyorsunuz hocam ama altyapı binanın girişine kadar varmış, sadece kutu kurulması gerekiyormuş binaya.

Yanlış hatırlamıyorsam Türksat bizim sokakta kabloları döşedikten yaklaşık bir yıl sonra binalara kutu takabildi. Hizmet vermeye başlaması ne kadar sonra oldu tam bilmiyorum çünkü ben VDSL aboneliğim bitince hemen Turknet GigaFiber’e geçtim.
Türksat ile görüşmeden karar vermeyin bence.

Bu arada şuradan sorgulama yapınca ADSL/VDSL çıkıyorsa bu Türk Telekom’un evlere bakır (eski telefon) kabloları ile sunduğu hizmettir:

Biz türksat uydu sistemi üzerinden kullanıyorduk, taahhüt için gittiğimde fiber altyapı geldiğini söylediler. Fiber üzerinden taahhüt yeniledik. Kutu kurulacak dediler, 1 ay içinde kurdular.

Biz türksat uydu sistemi üzerinden kullanıyorduk, taahhüt için gittiğimde fiber altyapı geldiğini söylediler. Fiber üzerinden taahhüt yeniledik. Kutu kurulacak dediler, 1 ay içinde kurdular.
Hocam fiber mi yoksa VDSL mi belli değilmiş, gelen ekip ancak söyleyebilirmiş öyle dedi müşteri hizmetleri, anlamadığım o kutu VDSL için olabilir mi sadece bana pek mantıklı gelmedi.

Yanlış hatırlamıyorsam Türksat bizim sokakta kabloları döşedikten yaklaşık bir yıl sonra binalara kutu takabildi. Hizmet vermeye başlaması ne kadar sonra oldu tam bilmiyorum çünkü ben VDSL aboneliğim bitince hemen Turknet GigaFiber’e geçtim.
Türksat ile görüşmeden karar vermeyin bence.

Bu arada şuradan sorgulama yapınca ADSL/VDSL çıkıyorsa bu Türk Telekom’un evlere bakır (eski telefon) kabloları ile sunduğu hizmettir:

Hocam TÜRKSAT'ın binanıza kurduğu kutu VDSL için miydi yoksa FİBER için mi?

Hocam TÜRKSAT'ın binanıza kurduğu kutu VDSL için miydi yoksa FİBER için mi?

Fiber olacak.
VDSL için kutu kurulmuyor. Mevcut telefon kutusu üzerinden yapılıyor bağlantı.

Şu an bizim dairede sorgulama yapınca şöyle çıkıyor:

IMG_0522.webp

BBNET
Geri