Türkcell Geleceği Yazanlar! Mutlaka Göz Atın!

Kodla Büyü

havas

Site Gezgini
Mesajlar
64
Tüm bilgisayar öğretmenlerinin Türkcell Geleceği Yazanlar sayfasına mutlaka göz atmaları gerektiğini düşünüyorum. Belki kendileri yararlanmasalar bile, bazı ilgili, potansiyeli olan öğrencileri yönlendirebilirler.

Geleceği Yazanlar sitesinde,

Arduino,
Android,
IOS,
C#
APP Inventor
Strach
Mobil Oyun
https://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr/

Başlıkları altında temel seviyeden ileri seviyeye kadar KUR1, KUR2 diye ilerleyen eğitimler var.
Özellikle nereden, nasıl başlayacağı hakkında tereddütü olan Meslektaşlarım için çok iyi bir başlangıç olacağını düşünüyorum.
İlgili eğitimlerden herhangi birini son kura kadar tamamladığınızda, o konuda baya yol katetmiş olursunuz.
Ayrıca her KUR un sonunda sınava girip kendinizi de ölçebilirsiniz. Ancak eğitimlere devam edebilmek için kesinlikle sınav şartı YOK.
 
Hocam daha önce bende derslerde takip etmeyi düşündüm ancak en büyük handikapı videoların YouTube yüklü olması sebebiyle okulda izlenemiyor olması.
Keşke meb bu konuda bir çalışması olsa da YouTube komple engellemek yerine eğitim kanallarını açık bıraksa fiber internetin de bir faydasını görürüz.
 
Hocam tamamen haklısın ancak, MEB den mantıklı bir hareket bekleme mantığı da bence başlı başına bir handikap olarak değerlendirilebilir.

Ayrıca unutmayın ki, MEB kadınlara benzer, " Anlamak için değil Sevmek için" vardır. (Gerçi, evlat olsa sevilmez ama ne yapalım!)
 
Geri
Üst