Türk otomotiv sektörü 2010’da tarih yazdı.

Kodla Büyü
ikinci elde km den şüphe yaşayıp yüksek fiyatla almaktansa sıfırı tercih etmek mantıklı bence

kESİNLİKLE ikinci el alıp temiz olanı bulana kadar 0 al temiz 100.000 km kadar da garanti varsa bin.

o kadar araba satılıyor ortalama en ucuzu 30000 lira. ev desen hakeza 100.000 liranın altında yok.

ne evim var ne arabam. ama hep bu ülkenin çok güzel yerlere geleceğinden ümitliyim.
yeraltı kaynakları, denizlerimiz, iklimimiz ve en önemlisi genç nüfusumuza hep güvendim.

evet ne evim ne arabam var ama insanların hayatını zindana çevirecek çığırtkanlığı hiç yapmadım.

5 evi 2 arabası olup da geçinemiyoruz diyen öğretmene bile ümit vermeye çalıştım öğretmenler odasında.

evet evim arabam yok ama inanç ve ümidim var bana yeter.

bu ülke herşeyin en güzelini hak ediyor

evet otomotiv de tarih yazdık benzin ve mazotta da tarih yazmaya devam ediyoruz : )

merak ediyorum hem benzin zammından ağlarız, hem de araba alırız...be ne perhiz bu ne lahana turşusu...su mu yakıyor bu araçlar :?

Yinede en ucuz yakıt şuan Dizel gibi görünüyor.

Araba bir sıkıntı ççıkarmadığı sürece.

Tüplü araba çan sıkıyor Kış günlerinde.

O yüzden İLK HEDEFİMİZ DİZEL ARAÇ

elrond' Alıntı:
merak ediyorum hem benzin zammından ağlarız, hem de araba alırız...be ne perhiz bu ne lahana turşusu...su mu yakıyor bu araçlar :?

Zaferciğim araçlar su yakmaz, onun için yol parası da zamlanıyor durmadan. 2 kişi düşününce her koşulda araba daha ucuz yakıyor. Tek derdi kalıyor o da arabanın diğer masrafları onu da rahatlığına sayacaksın. kara kara düşünmeye başladım soğukta memlekete gitme derdini. Otobüsler ayrı uçaklar ayrı yakıyor insanı.

araba gerçekten masraflı bir iş ama insan ne için çalışıyor biraz rahat yaşamak için değil mi?

BBNET
Geri