Türkü np3 ihtiyacı...

Kodla Büyü

HeroMoonSun

Site Gezgini
Merhaba.
Yaşlı bir yakınım için radyo aldım. Flash diskten mp3 çalmak istiyor. Youtube preium hesabım var ama lokal dosya olarak indirmiyor . Elinizde Google driverinizde vb. paylaşa bileceğiniz link varmı

Neşet, Mahsuni vb halk olanları olabilir.
Teşekkürler.

Şarkı listesinin herkese açık olması gerekiyor. Video ve ses olarak indirebilirsiniz. Donmuş gibi görünebilir arkaplanda indirmeye devam ediyor. Denemek için 10 dk içinde 200 tane türkü indirdim. Chatgpt+python destekli güzel bir yazılım oldu.

Ekli dosyalar

Şarkı listesinin herkese açık olması gerekiyor. Video ve ses olarak indirebilirsiniz. Donmuş gibi görünebilir arkaplanda indirmeye devam ediyor. Denemek için 10 dk içinde 200 tane türkü indirdim. Chatgpt+python destekli güzel bir yazılım oldu.
ben de playlist indirme uygulaması yapmıştım. tek video da indiren. cursor kullanarak

Hocam çok teşekkürler. Fakat çözünürlük değerini yüksek yazsam da çözünürlük düşük (bulanık) indiriyor.

Mesela yukarıdaki oynatma listesini indirdim. "Ders 1 Led Yakma.mp4" dosyasını izliyorum ama öğretmenin göstediği kodlar bulanık gözüküyor , okunmuyor.

Şarkı listesini MP3 olarak indirdim. Media playerda şarkılar normal çalıyor gibi gözüküyor ama fare ile istediğim dk:saniyeye atlamak istediğimde donuyor veya çok geç atlıyor. MP3lerde de sorun var.

Son düzenleme:
BBNET
Geri