Tüm sendikalardan okulca toplu istifa ettik..

Kodla Büyü
tebrikler

şimdiye kadar hiçbir sendikaya üye olmadım asla da olmayı düşünmüyorum

resmen siyasi partilerin şubeleri her biri. hele biri var ki utanmasa dağa çıkaracak üyelerini :verymad:

Ben de hiç bir sendikaya üye değilim olmayı da düşünmüyorum hepsinin de düşündüğü rant çünkü.Toplu istifaları destekliyorum en doğru kararı almışsınız...

Herkes bu habere sevinmiş ama ben hiç sevinmedim. Ben adım gibi eminim buna en çok sevinecekler ankaradaki meb yetkilileri olacak. zaten istedikleri sendikasız ücretli işçiler. hadi hayırlısı . ben sonumuzu hiç iyi görmüyom.... :verymad:

sendikalar kendilerini düşündükleri sürece bize faydaları olmaz ...

sendikalar kendilerini düşündükleri sürece bize faydaları olmaz ...

eğitim-bir-sen den istifamı verip başka bir sendikaya geçmiş bulunmaktayım.diğer arkadaşları da istifaya davet ediyorum

azdan az çoktan çok gider bu cesur girişimler birilerini harekete geçirecektir

bence bu durumu erzurumdaki arkadaşlar medyaya yada memurlarla ilgili olan web yayın kurumlarına bildirsinler. daha etkili olur. destekliyoruz.

Sendika deyince benim aklıma hep siyaset gelmiştir. Hangi sendikaya üyeysen siyasi görüşün de apaçık ortaya çıkıyor. O yüzden şu ana kadar (9 yıldır) çok şükür hiç birine üye olmadım :)

bende hiçbir sendikaya üye olmadım, üye olmayıda düşünmüyorum.. kendi çıkarları için çalışan sendikalara kazanç sağlamak istemem...

Bu yandaşlar içimizde olduğu sürece ben hükümete kızamıyorum, sen limonsan, son damlasına kadar sıkarlar tabii.

sendikalar şu anda yatıyo bakan öğretmenleri yerin dibine batırıyo kimsenin sesi çıkmıyo..ama siyasi görüşleri bi yana bırakıp baştaki sendikaya karşı bi sendikada birleşmemiz gerkeiyo aslında..ama hangisinde ??? yinede sendikalardan istifa etmek sendikaya tepkinizi gösteriyo ama öğretmenlerin şu durumuna hiç bi faydası yok.baştaki sendika üyelerinin istifasını destekliyorum ama diğerlerinin istifası baştakini güçlendirmekten başka bi işe yaramaz..

ergin_tastan' Alıntı:
eğitim-bir-sen den istifamı verip başka bir sendikaya geçmiş bulunmaktayım.diğer arkadaşları da istifaya davet ediyorum

hocam sizi tebrik ediyorum bulunduğumuz şu durumdan pay almak için o sendikaya üye olanlar varken böylesi şerefli bi hareketten dolayı sizi alkışlıyorum..istifa edip başka sendikaya geçmenizde en doğrusu

Benim okulumda aynısı uyguladık arkadaşlarla .. Sizi gerçekten tebrik ediyorum hocam hak aramak için sadece sendikalı olmaya gerek yok sendikadan da istifa ederek hakkınınızı arıyorsunuz. Hiçbirşey yapmayan sendikalara...

Helal olsun :+1:

bizde okulda 9 ebsli 3 tesli olarak istifa dilekçelerini hazırlıyoruz vereceğiz devlet bunları doyurmasın boşuna...

hocam kendi tercihiniz saygı duyuyorum. Ancak bence yapılan yanlıştır. Bir KAMU-Sen üyesi olarak tüm sendikalardan istifa edip, sendikasız kalmanız demek "2007 de Hüseyin ÇELİK in yetkili sendika olan Kamu-Sen'e siz öğretmenlerin %40'ını temsil ediyorsunuz ben %60 'ını diyerek taleplerin bir kısmını müzakere bile etmeden ret etmesine sebeb olmuştu." Bu davranışınızla hocalarım, şuandaki yetkili sendikanın elini zayıflatmış olursunuz. Bu da başka siz olmak üzere tüm memurlar için hak talebinden vazgeçtim korkarım hak kaybına ugramaktan başka bir işe yaramayacaktır. hele ki bu hükümete karşı. Bence tepki olarak iş yapmayan, eleştirmeyen, öğretmenin haklarını korumaya çalışmayan tüm sendikalardan istifa edin ancak işini doğru dürüst yapan sendikaya da desteğinizi verin ki Hüseyin Çelik gibi adamlarbirkez daha ben %60 ı temsil ediyorum demesin.

bir de sendikasız olmakla övünen arkadaşlarıma sesleniyorum. Düşününüz. Ülkemizdeki herkes sendikalardan istifa etti. Herkes sendikasız ne olacak? haklarımızı daha mı çok alabileceğiz. Bu işten kim karlı çıkacak? biz mi yoksa başkaları mı?

Tüm arkadaşlarıma sesleniyorum. Lütfen ama lütfen sendikalı olunuz. Şuna üye olun da demiyorum ancak mutlaka sendikalı olunuz. Olunuz ki birlikten kuvvet doğsun. Haklar hiç bir ülkede hir bir zümreye istemeden verilmez. Hak almak için mücadele etmeniz gerekir. Sendikasız olarak damücadele edemessiniz. Sadece yönetimin elini güçlendirirsiniz.

Herhangi bir polemiğe girmek için yazmadım bunları. Sakin kafayla düşünelim istifa etmem kime ne sağlar? bu soruyu cevaplayalım. Eğer ki bize yarar sağlayacağını düşünen arkadaşım olursa bana da anlatsın ki bende ona katılayım.

istifa çözüm değil; çözüm toplu hareket ,örgütlü mücadele istifa ederek hükümetin ekmeğine tereyağla bal sürüyorsunuz.

Bugun benim okuldaki bütün öğretmenler de istifa formlarını doldurduk.

BBNET
Geri