Tüm imajlarım ve Driver (2024)

Kodla Büyü
hocam eline sağlık. bir sürümün vardı win 10 masaüstü resminde kırmız gezegen gibi bişey sanırım onda şu sorunu yaşamıştım bazı hocalar eis bilgi yolu uygulaması kullanıyor onun uygulamasını çalıştuırmada hata vermişti. hata ise işletim sistemi ssürümünü kontrol edin diye . o yüzden başka imajınızı yüklemiştim ama o imajlarda en az 16 gb flash lazım oluyordu bu sürümlerinizde bu sorunla karşılaştınız mı
Hocam o win7 olan imaj, zkitap üreticisi fernus ile görüştüm artık win7 destekleyen sistem yapmıyorlar çalışmayan zkitap varsa win10 imajımı kullanın.

yok hocam win 10 imajında vermişti o hatayı. şimdi win11 imajınızı indirdim onu yüklicem bugün dönüş yaparım

hocam emeklerinize sağlık, faz 2 windows için de beklemedeyiz :)
Faz2 win11 imajım çıktı.

Faz2 win11 imajım çıktı.
hocam çok teşekkür ederiz, emeklerinize sağlık bunun ses dosyaları sağlam çalışıyor mu denediniz mi? :oops:

Hasari Bey hocam acrobat readeri lisanslayamadim.Duzenleme yapmam lazım.Arsivinizde varsa google drive linki özelden atabilir misiniz?Ne yaptimsa defender siliyor

hocam çok teşekkür ederiz, emeklerinize sağlık bunun ses dosyaları sağlam çalışıyor mu denediniz mi? :oops:
AMD işlemcide sorunsuz. Bende intel cihaz yoktu bir arkadaşımız intelde test etti ses sorunu var diyor. Önümüzdeki hafta intel bir cihaz ürende çalışıp o sorunu çözeceğim.

Sagolun Hasari hocam.Diyarbakirda iken bana vektör dvd yollamistiniz.İNDİRDİM hocam

Son düzenleme:
Hocam öncelikle emeklerinize sağlık Allah razı olsun? Ben dün faz2 win11 olanı akıllı tahtaya kurdum. Gayet güzel sorunsuz çalıştı. Ekstra bir yükleme yapmadım. Kurulum gayet iyi ve çok hızlı ? bir tek bir ara derse gidip döndüm bir sürü yazı cikmisti sonunda da y/n seçeneği ? o an sisteme birşey oldu sandım. Yükleme yapacaklara -ben gibi panik biriyseniz- uyarmak isterim hiç bir sorun yok ?? tekrar teşekkür ederim ?

Hocam öncelikle emeklerinize sağlık Allah razı olsun? Ben dün faz2 win11 olanı akıllı tahtaya kurdum. Gayet güzel sorunsuz çalıştı. Ekstra bir yükleme yapmadım. Kurulum gayet iyi ve çok hızlı ? bir tek bir ara derse gidip döndüm bir sürü yazı cikmisti sonunda da y/n seçeneği ? o an sisteme birşey oldu sandım. Yükleme yapacaklara -ben gibi panik biriyseniz- uyarmak isterim hiç bir sorun yok ?? tekrar teşekkür ederim ?
Teşekkür ederim hocam, güle güle kullanın.

Öncelikle emeğine sağlık hocam, bizim tahtalar faz3 arcelik i3 işlemcili. faz3 i3 imajını kurmayı denedim harddisk kapasite hatası verdi, i5 imajını yükledim ses çalışmıyor. Windows update çalışmadığı için daha önce farklı bir imaj yükleyerek yine ses sorunu yaşadığımız ve Windows update ile sorunu çözdüğümüz tahtadan driver yedeği alarak güncellemek istedim o da olmadı. Tavsiyeniz nedir ya da benim atladığım yer var mı?

Öncelikle emeğine sağlık hocam, bizim tahtalar faz3 arcelik i3 işlemcili. faz3 i3 imajını kurmayı denedim harddisk kapasite hatası verdi, i5 imajını yükledim ses çalışmıyor. Windows update çalışmadığı için daha önce farklı bir imaj yükleyerek yine ses sorunu yaşadığımız ve Windows update ile sorunu çözdüğümüz tahtadan driver yedeği alarak güncellemek istedim o da olmadı. Tavsiyeniz nedir ya da benim atladığım yer var mı?
Faz 3 driverları paylaşmıştı arkadaş i3, i5 ve i7 işlemciler için. İ3 ve i5 i de indirip flasha atın kurduğunz tahtada driver güncelleme yöntemiyle güncelleyin.
i3 driver
i5 driver

Hasari hocanın paylaşımlarıdır.
Faz 3 i3 ssd li tahtaya rufus GPT li yükleme yaptık sorunsuz çalıştı.

Tüm Tahta çalışmaları

Merhaba hocam, sizin tahtanızda farklı bir seri gördüğüm çalıştığım cihazlardan değil ama sorununuzu çözeceğiz.

Hasari hocam elinize sağlık. Kurulumdan sonra antivirüs olarak ne kullanıyorsunuz? Birde deepfreeze tarzı bir program kullanıyormusunuz ?

Hasari hocam elinize sağlık. Kurulumdan sonra antivirüs olarak ne kullanıyorsunuz? Birde deepfreeze tarzı bir program kullanıyormusunuz ?
D bölümünde 360 total securty var onu kurun. Ben onu kullanıyorum. Dondurucu olarak Win7 de deepfreeze, win10 ve win11 de de shadow defender kullanıyorum.

BBNET
Geri