C Cgtyiz Üye Mesajlar 2 12 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar 64 GB lık tek flashta Ventoy kullanarak win 7,8,10,11 ve faz2 akıllı tahta için win10 imaj dosyalarını birleştirmek istiyorum. Çoğu iso linki kırık durumda, elinde güncel isolardan olanlar bu başlık altında paylaşabilir mi? Teşekkürler..
Arkadaşlar 64 GB lık tek flashta Ventoy kullanarak win 7,8,10,11 ve faz2 akıllı tahta için win10 imaj dosyalarını birleştirmek istiyorum. Çoğu iso linki kırık durumda, elinde güncel isolardan olanlar bu başlık altında paylaşabilir mi? Teşekkürler..
powersuply Aktif Üye Mesajlar 286 12 Eylül 2023 #2 Elimde olanları yükleyebilirim ama bir iki gün sürer.
Aliosman_eser Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 764 20 Eylül 2023 #3 powersuply' Alıntı: Elimde olanları yükleyebilirim ama bir iki gün sürer. Genişletmek için tıkla ... hocam bir gelişme var mı? Yüklediyseniz ben de indirmek isterim. Şimdiden emeğinize sağlık...
powersuply' Alıntı: Elimde olanları yükleyebilirim ama bir iki gün sürer. Genişletmek için tıkla ... hocam bir gelişme var mı? Yüklediyseniz ben de indirmek isterim. Şimdiden emeğinize sağlık...
C Cgtyiz Üye Mesajlar 2 21 Eylül 2023 #4 Arkadaşlar konu güncel elinde iso dosyaları olan varsa paylaşabilir mi?