I isaser Üye Mesajlar 7 29 Ocak 2016 #1 Tüm bilgisayarları yeniden başlatma yok mu bu programda kullandığım sürüm 11.41.7 sürümü.
ercinc98 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,005 30 Ocak 2016 #2 Herhangi bir bilgisayar seçili değilken , "önyükleme yap" demeniz gerek veya tüm açık bilgisayarları seçip, resimde manage yazan yerde.
Herhangi bir bilgisayar seçili değilken , "önyükleme yap" demeniz gerek veya tüm açık bilgisayarları seçip, resimde manage yazan yerde.
erkan_ays Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 292 1 Şubat 2016 #4 Arkadaşlar ben yeniden başlatma ve kapatmada sıkıntı yaşamıyorum fakat açamıyorum. Bu anakartla ilgili bi durum mu acaba?
Arkadaşlar ben yeniden başlatma ve kapatmada sıkıntı yaşamıyorum fakat açamıyorum. Bu anakartla ilgili bi durum mu acaba?
kazuo Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 698 1 Şubat 2016 #5 Kapalı bir bilgisayarı açabilmeniz için anakartlarda Wake On Lan özelliğinin olması lazım bildiği kadarıyla.
Kapalı bir bilgisayarı açabilmeniz için anakartlarda Wake On Lan özelliğinin olması lazım bildiği kadarıyla.
erkan_ays Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 292 1 Şubat 2016 #6 kazuo' Alıntı: Kapalı bir bilgisayarı açabilmeniz için anakartlarda Wake On Lan özelliğinin olması lazım bildiği kadarıyla. Genişletmek için tıkla ... Bios a bakalım hocam sağolasın
kazuo' Alıntı: Kapalı bir bilgisayarı açabilmeniz için anakartlarda Wake On Lan özelliğinin olması lazım bildiği kadarıyla. Genişletmek için tıkla ... Bios a bakalım hocam sağolasın