gkyzdprmlr
Aktif Üye
Geçen yıllarda yapılmıştı ve güzel olmuştu. Bu yıl yine başlayalım diyorum.
Son günümüz 18 Mart olsun.
1-5 gkyzdprmlr
Son günümüz 18 Mart olsun.
1-5 gkyzdprmlr
amindenizlerb' Alıntı:allah kabul etsin
zehRaa..' Alıntı:23 ve 30 Zehra
Böyle candan bir paylasım için teşekkürler... :+1:
gkyzdprmlr' Alıntı:zehRaa..' Alıntı:23 ve 30 Zehra
aa bi sn
sadece 23 ve 30 mu? yoksa aradakiler de var mı acaba?
zehRaa..' Alıntı:gkyzdprmlr' Alıntı:zehRaa..' Alıntı:23 ve 30 Zehra
aa bi sn
sadece 23 ve 30 mu? yoksa aradakiler de var mı acaba?
Ne yazıkki sadece ikisi..
çok haklısınız hemde çok ve keşke size hak veremeseydimRoboTek' Alıntı:amin kardeşim.Ama açılım diyerek el tokalaşanları süpürmek lazım bir de imralıda milyarları yiyen paşazadenin kellesini bir babyiğitin uçurması lazım.Dün akşam bir belgesel izledim içler acısı.Şimdiki gençlik saçlar tikiy yok kanka yok rap yok map işrte türkiyenin içler acısı halini yetenek sizsiniz de görüyorsunuz vatan evlatları nasıl öldüler şimdiki vatan evlatları japon çocukları gibi ders çalışacaklarına örnek aldıklarına bak tam avrupalı olmuşlar :verymad:
böyle yazdığım için kusura bakmayın özür dilerim.
ecdat tarih yazmış evlat okumaktan aciz...arslan_1905' Alıntı:çok haklısınız hemde çok ve keşke size hak veremeseydimRoboTek' Alıntı:amin kardeşim.Ama açılım diyerek el tokalaşanları süpürmek lazım bir de imralıda milyarları yiyen paşazadenin kellesini bir babyiğitin uçurması lazım.Dün akşam bir belgesel izledim içler acısı.Şimdiki gençlik saçlar tikiy yok kanka yok rap yok map işrte türkiyenin içler acısı halini yetenek sizsiniz de görüyorsunuz vatan evlatları nasıl öldüler şimdiki vatan evlatları japon çocukları gibi ders çalışacaklarına örnek aldıklarına bak tam avrupalı olmuşlar :verymad:
böyle yazdığım için kusura bakmayın özür dilerim.![]()