soneryuksel
Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar 7-8 Haziran`da Tübitak fuarımız var. Bu fuara hazırlık için egzersiz açmak istiyoruz. Şu an egzersiz açabilir miyiz? Pandemi nedeniyle egzersiz yapamamak gibi bir durum var mı?
Sonuçlar açıklandı mı hocam yoksa ihtimal dahilinde mi 7-8 Haziran diyorsunuz?Merhaba arkadaşlar 7-8 Haziran`da Tübitak fuarımız var. Bu fuara hazırlık için egzersiz açmak istiyoruz. Şu an egzersiz açabilir miyiz? Pandemi nedeniyle egzersiz yapamamak gibi bir durum var mı?
Tamamen il ilçe memin kararina bağlı siz evraklari gönderin ders nasıl uzaktan oluyorsa egzersiz de olur aynı mantık ama ilçe MEM onay vermeyebilir deMerhaba arkadaşlar 7-8 Haziran`da Tübitak fuarımız var. Bu fuara hazırlık için egzersiz açmak istiyoruz. Şu an egzersiz açabilir miyiz? Pandemi nedeniyle egzersiz yapamamak gibi bir durum var mı?
Ben de cepten para harcadım bu arada)))
Ben olsan bu okul müdürüme derdim ki su süreçte önce kendi yapsın bir proje de görelim. Okul idarecileri kendilerinin öğretmen olduğunu unutuyorlar görevlendirilince. Hatırlatmak lazım ara sıra.İnanın arkadaşlar ben de anlayamıyorum, okul müdürümüz iptal etmek istemiyor, bu süreçte biz nasıl projeleri yapalım? Yıllardır öğrencilerimizle birlikte onları aktif olarak sürecin içine katarak fuarlar yaptık, çok da güzel oldu. Fakat şu an öğrenci yok, açılsa da sadece 8lere açılır ortaokulda. Onlar da sınav grubu. Hem okula gelen çocuk da çok az, veliler göndermiyor bir çoğu. Okula göndermeyen veliye, çocuğu proje yapmaya ya da fuarda görevli diye gönder diyemeyiz, göndermezler de. Okul idareleri iptal etmek istemiyor bir çoğu, maddiyattan dolayı. 4 projem var benim de, oturup ben yaptıktan sonra ne anlamı var fuarın? Ben hala bu fuarın neden ertelendiğine iptal edilmediğine en başından ama, anlam veremedim. Biz öğretmenler zor durumda kalıyoruz, şu süreçte projeyi hangi çocukla nerede yapacağız? Süreç normal bir süreç mi. Keşke Tübitak yetkilileri duysa sesimizi de, iptal etseler direkt.
Hocam müdürümüze hepsini siz değil, biz yapacağız dedim. 4 öğretmenimiz emekli oldu geçen sene. 9 proje ortada. Şaka gibi bir süreç. En başından iptal edilecekti. Buraya kadar gelmeyecekti süreç. Kalmış 1 aydan az zaman. Kimse yapmak istemiyor doğal olarak. Amacının da dışına çıkıldı, öğrenciyle de yapılmayacak bu yıl. Ne olur nasıl olur bekliyoruzBen olsan bu okul müdürüme derdim ki su süreçte önce kendi yapsın bir proje de görelim. Okul idarecileri kendilerinin öğretmen olduğunu unutuyorlar görevlendirilince. Hatırlatmak lazım ara sıra.
Proje mi kaldı hocam. Herkes iptal dilekçesi verdi. Iptal oldu 4006 lar. Tübitak iptal dilekçesi verin anlamında mesajlar attı kaç kez.şimdi lise sınavları da iptal, kimi bulupta yaptıracağız bu projeleri?
Hocam ben yürütücüyüm, iptal dilekçesi verin anlamında ya da herhangi bir anlamda mesaj e-posta gelmedi banaProje mi kaldı hocam. Herkes iptal dilekçesi verdi. Iptal oldu 4006 lar. Tübitak iptal dilekçesi verin anlamında mesajlar attı kaç kez.