Bizim okulun sayfasında Başvuru Sonucu RET yazıyor .bu ne anlama geliyor arkadaşlar. yani anlamadığım bizim okul 25 projeyle başvurdu hiçbiri mi kabul edilmemiş?
Hocam 25 proje ile 1 basvuru yapmıssınızdır, basvurunuz kabul edilmemiştir.Bizim okulun sayfasında Başvuru Sonucu RET yazıyor .bu ne anlama geliyor arkadaşlar. yani anlamadığım bizim okul 25 projeyle başvurdu hiçbiri mi kabul edilmemiş?
İşte o mail bana gelmedi hocam. Başvuru bilgilerinizi hangi sisteme giriyorsunuz hocam?bizde 26 projeyle başvurduk. "Desteklenmesine karar verildi" sonucu yayınlanmış.
Koordinatör benim; İl milli eğitim müdürlüğü bizim adımıza e-imza başvurusu yaptı. daha sonra bize gelen e-maille başvuru bilgilerimizi girdik. ücret ödemesini yaptık. 10 gün sonra E-imza elimize ulaştı.
hocam il milli eğitim tübitak 4006 proje koordinatörlerini arayıp, Bilgilerimizi aldı ve e-imza başvurusu yaptı. Daha sonra e-imza başvurusunun yapıldığı KamuSMnin internet sayfasında mail geldi ve o şekilde başvuru yaptık.İşte o mail bana gelmedi hocam. Başvuru bilgilerinizi hangi sisteme giriyorsunuz hocam?
ücret ödemesi yapabilirsiniz diye de mail gelmişti bana. Vakıfbank'a yansıtılıyor başvuru ve ne kadar ödememiz gerektiği.E imza için ilçeye 3 örnekle formu gönderik. 28 projeyle başvurmuştuk, desteklenmeye karar verilmiş. Budan sonra e imza için direk bankaya gidip para mı yatırıyoruz, yoksa beklememiz gereken bir şey var mı?
ücret ödemesi yapabilirsiniz diye de mail gelmişti bana. Vakıfbank'a yansıtılıyor başvuru ve ne kadar ödememiz gerektiği.
Kamu SM çağrı merkezine sorabilirsiniz ödeme için.
İlçe bizden bilgileri aldı ve bana da mail falan gelmedi hocam malesef. Gün de az kaldı ne yapacağız bilmiyorum.Belgeleri ilçeye gönderdikten ne kadar sonra mail geldi hocam size? Ben göndereli ay oldu nerdeyse hala mail gelmedi...