Fatura olarak neler kabul ediliyor araştırdınız mı hocam?penewitz' Alıntı:Valla hocam suan ben cebimden para harciyorum yaklasik 2binlira harcadim fatura kestiriyorum eger yatmazsa bana gir....
Valla hocam ben projemle ilgili herseyi aliyorum sonucta kabul etmeme gibi bir durum olamaz. Sozlesmede harcamalar yurutucu sorumlulugunda demiszeitgest' Alıntı:Fatura olarak neler kabul ediliyor araştırdınız mı hocam?penewitz' Alıntı:Valla hocam suan ben cebimden para harciyorum yaklasik 2binlira harcadim fatura kestiriyorum eger yatmazsa bana gir....
Hocam bende harcıyorum ama aklıma geldi işte sizin aklınıza gelenlerpenewitz' Alıntı:Valla hocam suan ben cebimden para harciyorum yaklasik 2binlira harcadim fatura kestiriyorum eger yatmazsa bana gir....
Kargo numarasından takip edebilirsiniz sözleşmenin ulaşıp ulaşmadığını. Sitede başka bir şey yazmıyor bununla ilgili.bilisimci61' Alıntı:arkdaşlar gönderdiğimiz sözleşmelerin ulaştığına dair herhangi bir eposta almamız gerekiyor mu, ya da ulaştığına dair herhangi bir ibare?
TC kimlik no, ad-soyad ve proje numarası olması gerekiyor faturanın üzerinde. Fiş vs. kabul edilmiyor.zeitgest' Alıntı:Fatura olarak neler kabul ediliyor araştırdınız mı hocam?
Para yattıktan sonra il temsilcisi nihai değerlendirmeyi yapacak, birini bile beğenmezse destek iadesi söz konusu olacaktır. Bu nedenle başvuru aşamasında sisteme bilgi girişi yapacağınız projeleri il temsilcisi ile iletişime geçerek uygunluğu konusunda mutabakata varmanız önemle tavsiyepenewitz' Alıntı:Valla hocam ben projemle ilgili herseyi aliyorum sonucta kabul etmeme gibi bir durum olamaz. Sozlesmede harcamalar yurutucu sorumlulugunda demis
ugy07' Alıntı:Önümüzdeki haftaya ya da en geç diğer haftaya yatacakmış. 0 312 298 96 34 Projelerle ilgili Mali Birim
bt4006@tubitak.gov.tr adresine de her türlü sorun için mail atabilirsiniz.
0312 298 95 44. Bilal Bey açıyor telefonu, ondan öğrenebilirsiniz.bilisimcil' Alıntı:Numarayi yazabilir misim hocam
Mobil-Tapatalk @bilisimcil
aekoydemir' Alıntı:0312 298 95 44. Bilal Bey açıyor telefonu, ondan öğrenebilirsiniz.bilisimcil' Alıntı:Numarayi yazabilir misin hocam
Mobil-Tapatalk @bilisimcil