E EynelMefer Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,144 24 Ekim 2012 #1 katılan arkadaşımız varmıydı... http://oyun.tzv.org.tr/2012/?sayfa=katilim
A ahmetconkara Aktif Üye Mesajlar 140 24 Ekim 2012 #2 Hayır ilk defa bilgim oluyor. Keşke daha önce paylaşma şansınız olsaydı, bizde faydalanabilirdik :sleep:
Hayır ilk defa bilgim oluyor. Keşke daha önce paylaşma şansınız olsaydı, bizde faydalanabilirdik :sleep:
E EynelMefer Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,144 24 Ekim 2012 #4 okullara yazı gelmişti bilginiz vardır diye düşündüm ama daha önemlisi, sanalda bunun paylaşıldığında değerini kaybedeceğini düşünmekti...
okullara yazı gelmişti bilginiz vardır diye düşündüm ama daha önemlisi, sanalda bunun paylaşıldığında değerini kaybedeceğini düşünmekti...
nese1982 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,969 23 Ekim 2020 #6 merhaba bu yarışmaya katılmak istiyorum ama öncesinde ne tür sorular çıkıyor görmek istiyoum. nette bulamadım. nerden bulablrim şimdiden tş ederim
merhaba bu yarışmaya katılmak istiyorum ama öncesinde ne tür sorular çıkıyor görmek istiyoum. nette bulamadım. nerden bulablrim şimdiden tş ederim