Hocam buraya da ekler misiniz, bi bakalım. (Bu sene Nisan'da yapılan 1. Aşama sorularına baktım da zormuş, ben çözemedim öğrenciler ne yapar bilmiyorumofkeli82' Alıntı:Arkadaşlar ben de bir plan yaptım ama bu verilen planın içeriğiyle alakası yok. Ben projeye göre çalışma ve uygulama aşamalarını planladım. İdareye de teslim ettim. Yani hipotez anket gibi herhangi bişe yazmadım. Ne olur sonuç sizce
![]()
![]()
Hocam bu çalışma için milli eğitimden onay alabildiniz mi? Şunun için soruyorum ders dışı genelgeye göre bu çalışmayı yapamazsınız çünkü böyle bir alan yok genelgede. Onay takdiri milli eğitimde olsa da hangi alanlarda çalışma yapılacağını bakanlık belirliyor.ofkeli82' Alıntı:Şurdan alabilirsiniz hocam
http://www.yesilevlereml.k12.tr/dosya_form/PLAN 0.xls
İşe yarar mı bi incelerseniz sevinirim.. İnternette araştırdım bulduğum plan üzerinde değişiklik yaparak oluşturdum.
BaRBaRYaN' Alıntı:paylaşılan planları da inceledim hepsi GEYİK ten öteyi geçmiyor.
Tübitak olimpiyatlarına öğrenci hazırlamayı düşünüyorsunuz ama anlaşılan kimse tübitak olimpiyat konularını incelememiş. konularda MATEMATİK ve C programlama dili var.
siz kalkıp 1 ay visual studio kuruyorsunuz, 1 ay vb.net anlatıyorsunuz. allahtan yönetici konumundaki kişiler bişeyden anlamıyorda bu planlar onaydan geçiyor.
Robot yarışmasına tubitak sizin neyinize diyen idarecileri katacaksınız. (robot=idareci. yani robot var hazır elinizde, sadece yarışa sokacaksınızerdcan' Alıntı:geçen sene bende niyetlendim, vay efendim bi sizin neyinize tubitak demediler
mem sağolsun gayet isteksizler bu konuda. bizde robot yarşmalarına hazırlandık
alpozturk2002' Alıntı:Robot yarışmasına tubitak sizin neyinize diyen idarecileri katacaksınız. (robot=idareci. yani robot var hazır elinizde, sadece yarışa sokacaksınızerdcan' Alıntı:geçen sene bende niyetlendim, vay efendim bi sizin neyinize tubitak demediler
mem sağolsun gayet isteksizler bu konuda. bizde robot yarşmalarına hazırlandık)
by_rebel' Alıntı:Boşver ofkeli82 hocam yardım etmeye gelince kılını kıpırdatmayan insanlar, iş taş koymaya yada küçümsemeye gelince başta geliyorlar. Bilim olimpiyatlarından bizi ilgilendiren kısım, onaydan ve teftişten geçecek planlı egzersiz yaparak ek ders almak ve başarılı 1-2 öğrenciyi yarışmaya sokmak. Öğrenci eğer başarılı olursa kendisi için büyük faydaları olacak bir yarışma.
Bizim müdür bana okul dergisi için ek ders verme derdinde ama buradan onay çıkacağını düşünmüyorum, bu nedenle bilim olimpiyatları egzersizi yapacağım.
..ofkeli82' Alıntı:BaRBaRYaN' Alıntı:paylaşılan planları da inceledim hepsi GEYİK ten öteyi geçmiyor.
Tübitak olimpiyatlarına öğrenci hazırlamayı düşünüyorsunuz ama anlaşılan kimse tübitak olimpiyat konularını incelememiş. konularda MATEMATİK ve C programlama dili var.
siz kalkıp 1 ay visual studio kuruyorsunuz, 1 ay vb.net anlatıyorsunuz. allahtan yönetici konumundaki kişiler bişeyden anlamıyorda bu planlar onaydan geçiyor.
![]()
![]()
Hocam konuları inceledik de sadece matematik c yok, tabi ki yazılım anlatılması da yok ama ben planda proje konusunu belirtmedim.Hedefe ulaşmak için verilecek konuları belirttim. Tübitak için de önemli olan bir konunun anlatılması değil. o konular neticesinde gerçekleştirilecek olan proje. Bu planlar da tübitak ı ilgilndirmiyor zaten. Tübitak için ayrı prosedürler geçerli (orası gerçekten zor). yapılan planlar dersdışı etkinlik olabilmesi için yapılması gereken bir prosedür.
Netice itibariyle plan ın tübitak ile alakası yok sadece dersdışı etkinlik planı o. Eğer yanlışm varsa düzeltin arkadaşlar, ilk defa yapıyorum bu işi. Normaldir yanlış yapmam![]()