ergin_tastan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 568 31 Temmuz 2019 #2 Bu nasıl iş arkadaş. Haziranda yatacaktı hani
ozgur_yzlm Site Gezgini Mesajlar 90 31 Temmuz 2019 #3 Bu yıl sonuç sistemi bir açılıp bir kapanıyor. Garip. Benim Eylül’den önce yatacağına dair pek umudum yok.
Bu yıl sonuç sistemi bir açılıp bir kapanıyor. Garip. Benim Eylül’den önce yatacağına dair pek umudum yok.
ucamus Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,517 31 Temmuz 2019 #4 Bende merak ediyorum ne zaman yatacak diye
B bilişim07 Aktif Üye Mesajlar 120 19 Ağustos 2019 #6 Bizim fuar 2 ekimde. Para yatacak mı acaba. Para yatmadığı için alışveriş yapmadım. Yapmalı mıyım?
F fatih85gs Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 378 16 Eylül 2019 #7 Maile gelen cevap arkadaşlar. Sayın İlgili, Ödeme süreci başlatılmış olup PTİ ödemeleri bu hafta içinde hesaplarınızda olacaktır. İyi çalışmalar, Bilim ve Toplum Programları Müdürlüğü
Maile gelen cevap arkadaşlar. Sayın İlgili, Ödeme süreci başlatılmış olup PTİ ödemeleri bu hafta içinde hesaplarınızda olacaktır. İyi çalışmalar, Bilim ve Toplum Programları Müdürlüğü
Yılmaz YALÇIN Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 595 16 Eylül 2019 #8 Bugün TÜBİTAK tarafından 252.72 Tl yatmış hesabıma. Normalde desteğin%5 i 300 tl yatacaktı ama sanırım bir tür vergi kesintisi olmuş.
Bugün TÜBİTAK tarafından 252.72 Tl yatmış hesabıma. Normalde desteğin%5 i 300 tl yatacaktı ama sanırım bir tür vergi kesintisi olmuş.