dealtalice
Aktif Üye
ahmetfx hocamın hazırladığı şablonu kullanarak örnek TÜBİTAK davetiye ve afiş Tasarımların photoshop halini indirmek için TIKLAYINIZ...
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Elinize sağlık hocam çok beğendim, fontlar harika, kullanılan öğeler çok güzel...
Afişte ve davetiyede kullanılan görsel benzerlerini nereden temin edebiliriz, tavsiyeniz var mı?
Afişteki okul ismi düz olsa bence daha da güzel olur![]()
hocam çok güzel hazırlamışsınız ama tubitak amblemi kullanılması yasak onun yerine tubitak 4006 amblemi kullanılmalı.Örnek TÜBİTAK davetiye ve afiş Tasarımların photoshop halini indirmek için TIKLAYINIZ...
denedim indirme yapıyor. indiremediyseniz e posta atın göndereyimhocam yeniden paylaşır mısınız acaba, dosya hasarlı diyor, tşk
Bilmiyodum hocam. Sagolun. Çıktı almadan önce guncelledimhocam çok güzel hazırlamışsınız ama tubitak amblemi kullanılması yasak onun yerine tubitak 4006 amblemi kullanılmalı.
logolar eski
elmalı olan logoda kullanılamaz
aynen bende merak ettim. yeni KHK damı yazıyorHocam elmalının kullanılamaz olduğu bilgisi nerede acaba? yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
aynen hocam 7ziple sıkıştırmıştımArkadaşlar winrar bazı sürümlerde arşiv dosyası hatalı diyor. 7zip kullanırsanız sorunsuz açılıyor. Teşekkürler.