Symbol alacam

Kodla Büyü

aresbel3

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İlk arabada lokal boyadan fazlası var bence 6000 liralık hasar kaydı olduğuna göre..

Bir tanıdıktada 1.2. var çok memnun çekmeme felan yok diyor. Çünkü symbol ler çok hafif araba. Hatta uçan teneke diyorlar.

hocam performans istiyorsan tabiki dizel, ama ekonomi olsun diyorsan 1,2 lpg. renault 1.2 lerinin performansı 1.4 symbollerle aynı sayılır. bide vergisi daha ucuz.

Yeni vergi sistemine göre Dizellerin vergisi benzinliye oranla artacak. Bu araçların can güvenliği sıfır ben olsam başka bir şey bakardım.

hasari' Alıntı:
Yeni vergi sistemine göre Dizellerin vergisi benzinliye oranla artacak. Bu araçların can güvenliği sıfır ben olsam başka bir şey bakardım.

hocam symbollerin euro ncap testi yok. haklı olabilirsiniz ama renault clio 2005'te 5 yıldız almış.http://tr.euroncap.com/tr/results/renault/clio.aspx
symbol yerli üretim olabilir , bunun güvenlikte çok da büyük bir fark olacağını zannetmiyorum.

mruh' Alıntı:
hocam performans istiyorsan tabiki dizel, ama ekonomi olsun diyorsan 1,2 lpg. renault 1.2 lerinin performansı 1.4 symbollerle aynı sayılır. bide vergisi daha ucuz.

1.2 benzin+lpg daha mı ekonomik olacak 1.5 dizelden??
Benim asıl merak ettiğim 6000 tl hasar kaydı nedir mesela?? Arabanın yürümesinden anlaşılabilecek bişey midir? Şaseler kaynaklanmışmıdır?? Adama soruyorum temiz diyor.. 300 km yol gidip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.

mruh' Alıntı:
hasari' Alıntı:

hocam symbollerin euro ncap testi yok. haklı olabilirsiniz ama renault clio 2005'te 5 yıldız almış.http://tr.euroncap.com/tr/results/renault/clio.aspx
symbol yerli üretim olabilir , bunun güvenlikte çok da büyük bir fark olacağını zannetmiyorum.
Clio şaşırttı beni. :)

Hocam her iki motor seçeneğinide kullandım.
Dizel 1,5 Özellikle rampalarda banamısın demiyor kaçla çıkmak istersen o hızla çıkabiliyorsun.Gaza bastığında dik bir rampada olsan bile hızını arttırabiliyorsun.
1.2 motor ise ister istemez bir rampada devrin düşüyor ve yavaşlıyorsun gaza bassanda nafile ama yakıt konusunda gayet iyi
Ama ben olsam 1.2 benzin+lpg li olanı alırım. Dizelden masraflarından dolayı korkarım.Özellikle ikinci elde.

1,5 dizeli de kulandım, 1,2 benzinliyi de çok fark var arada. 1,5 iyi kaçıyor tavsiye ederim. 1,2 nin benzinlisi gitmiyor dizele göre birde lpg li nasıl olur acaba?

hocam 2 yaşında 35 bindeki aracın aküsü bitmez yeni değişti demiş bide.
o arabayı 2 yaşında 35 binde o fiyata vermezler. kalıbımı basarım km nin orjinal olmadığına. hata yaparsın.

Re: Ynt: Symbol alacam

Hocam arabadaki hasar kaydında ağır hasar mi geçiyor? 5664 den gelen mesajı buraya yazabilir misin?

yavuzali' Alıntı:
hocam 2 yaşında 35 bindeki aracın aküsü bitmez yeni değişti demiş bide.
o arabayı 2 yaşında 35 binde o fiyata vermezler. kalıbımı basarım km nin orjinal olmadığına. hata yaparsın.
aynen katılıyorum hocam size 3 hafta önce 2008 1.3 dizel 25.000km albea yı 21.500tl ye sattık. dikkat edin hocam bu işte bir terslik var.

aresbel3' Alıntı:

Hocam keşke önce görseydim. Almayı düşündüğünüz araçta 3 adet hasar kaydı mevcut. 1.si 5000 lira, 2.si 2000 lira ve en önemlisi 3.sü 20500 lira ağır hasar kaydı diye geçiyor. boya iki parçadan fazla. ufak tefek başka yerlerinde de boya var. Nereden biliyorsun dersen aynı arabaya ben de baktım gösterdim ustalara. Ağır hasar kaydını da görünce vazgeçtim.

Yukarılarda uyarmıştım aynı durum başıma geldi piyasada tokatçı çok dikkat edin..

Re: Ynt: Symbol alacam

Aynen dediğim gibi ağır hasar kaydi var. Bu fiyattaki bir araç için değmez. Uzak dur. Daha önce hasarlı araç alan biri olarak söylüyorum

Son anda farkettik. Arabanın hasar kaydını. Tramerden Allah Razı Olsun. Yakup hocamdan da :))

BBNET
Geri