Swf Tasarım Programları

Kodla Büyü

emin.umut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
IncrediTools IncrediFlash XTreme v1.2

72814304nq1.jpg

98731693mp4.jpg

Kendiniz çalışmalar oluşturabilidiğiniz gibi, içerisinde albüm, barner, slideshow gibi template' leride mevcut, kullanımı kolay

pratik bir program.

Boyut: 32 Mb

Tanıtım amaçlıdır

SWiSHmax 2.0 Build

89595423ez9xx2.jpg

Swish karmaşık ve zorlu Flash animasyonları hazır olarak içinde barındıran, basit yönlendirmelerle size istediğiniz animasyonu Flash konusunda tecrübesiz bile olsanız yapmanıza imkan veren kullanışlı bir programdır.

Genel olarak önemli özellikleri

* 230'dan fazla hazır efekt: Bu sayede yazılara, resimlere istediğiniz hareketli efekti tek tıklamayla verebilir, zahmetsiz animasyonlar oluşturabilirsiniz.
* Gelişmiş script sistemi: Flash'ın kodlama dili ActionScript'ten anlamasanız bile daha basite indirgenmiş kod yöneticileri sayesinde basit kodlamalar yapabilirsiniz.
* Çizim araçları: Animasyonlarınıza istediğiniz objeleri rahatlıkla eklemenize imkan tanıyan araçlar.
* Kullanıcı arayüzü: Basite indirgenmiş, ekspres çalışmalar yapmaya uygun bir program için en uygun arayüz sağlanmış.
* İçeri alma & dışarı verme (Import & Export): Animasyonlarınıza istediğiniz objeleri dışarıdan eklemenize imkan tanıyan seçenekler. Aynı zamanda yaptığınız animasyonu resim vs. gibi farklı formatlara dönüştürme seçenekleri.

Üreticisinden Swish ile yapılmış bir kaç örnek:

Şekil İşleme[

Text (Blok) İşleme

Fizik Efektleri

Çizgifilm Animasyonu

Ses Efektleri

Boyut: 23 Mb

Tanıtım amaçlıdır

Namo FreeMotion 2006

66441806jq5.jpg

58688792wn1.jpg

Namo FreeMotion 2006 ile Flash Albüm, banner, navigation buton ve menüleri hazirlayabilirsiniz. Bu mükemmel buton programi ile kendinize animasyonlarla süslenmis çok güzel butonlar yapabilirsiniz.Ayrıca süper resim slayt gösterileri albümler yapabilirsiniz. SWF uzantılı dosyaları kolayca ve etkili bir biçimde düzenler, farklı şekillerde kaydetmenizi sağlar. Bu program web tasarım anlayışınızı değiştirebilir...

49405456zd3.jpg

Boyut: 22.7 Mb

Tanıtım amaçlıdır

Sothink Swf Quicker v3.0.7

Sothink Swf Quicker v3.0.7

Sothink SWF Quicker, web siteniz için Flash animasyonları yapmak için kullanabileceğiniz bir araç.

Flash oyunları oluşturmak, Flash videoları hazırlamak, interaktif animasyonlar yapmak, yazı efektleri hazırlamak, slayt şovlar vb.. için kullanılabilir. Sothink SWF Quicker SWF dosyalarını da düzenleyebileceğiniz bir Flash aracıdır.

Sothink Swf Quicker, hızlı ve özelliği fazla olan bir SWF editörüdür. Sothink Swf Quicker ile web sayfalarında mevcut olan flash dosyaları ve sunumları hızlı bir şekilde kaydedersiniz. Kaydettiğiniz flash dosyalar üzerinde oynamalar yapabilirsiniz.

SWF uzantılı dosyaları kolayca ve etkili bir biçimde düzenler, farklı şekillerde kaydetmenizi sağlar.

40198925wk4.jpg

32898810yn8.jpg

Boyut: 14.3 Mb

Tanıtım amaçlıdır

Bazıları verilmişti ama swf tasarım programları adı altında geçsin diyerek tekrar veriyorum,

84220351yc6eh6.jpg

Flash Effect Maker PRO v4.0.578
Flash Effect Maker'ın geniş hazır şablonlarıyla 1 dakikada Flash banner, yazı veya reklam animasyonları, hazırlayabilirsiniz.

Özellikler:
• Foto albüm/Slayt şov
• Yükleme oranı çubuğu
• Butonlar (Tıklama veya fareye duyarlı)
• Üç efektli arkaplan katmanı
• Seçilebilir bir çok yazı efekti
• Seçilenilir bir çok arkaplan efekti
• (SWF) formatında kaydedebilme
• EXE Flash oynatıcısı olarak kaydedebilme
• Duvarkağıdı ayarlama
• Ekrankoruyucu ayarlama
• WYSIWYG arayüz
• UTF8 desteği ve dil seçenekleri
• Menü ve butonlarda geniş yazı içeriğini destekleme
• Geniş fon müziği seçeneği ve mp3 desteği
• Tüm yazılar için HTML desteği (ör. yazı stili, boyutu ve rengi)
• Arama motoru dostu - Meşhur arama motorları ve Google için indexleme

Boyut: 44 Mb

Tanıtım amaçlıdır

Paylaşım için çok teşekkür ederim. Flash Effect Maker PRO v4.0.578 programın içindeki pach dosyasında virüs buluyor.

***** bulan var mı hepsinde evuluated yazıyo bunların okuldan 4share filan da açılmıo artık bulan varsa ekleyebilir mi acil lasımm

BBNET
Geri