swf Problemi-Windows 10 Etkileşimli Tahtalarda

Kodla Büyü

orhan82

Aktif Üye
Arkadaşlar etkileşimli tahtalardan birisine windows 10 kurdum sağolsun forumdaki ademola isimli ardaşın imajını açtım. Kendi ihtiyaçlarıma göre birkaç ekleme yaptım, ama ne yaptıysam swf uzantılı dosyaları açamadım flash player 9 sürümünden 20 sürümüne kadar denemediğim yöntem kalmadı. Eğitim programlarının çoğunda da içerik olarak swf ler yeralmakta ama ne mümkün swfleri açamadım dolayısıyla bu yaptığım tahta imajını diğer tahtalara açmaya çekiniyorum. Bu ara internetten de indirmediğim swf player kalmadı yardımlarınızı bekliyorum. Acil....

hepsini denedim hocam öylede açılmadı... tahtanın bütün ayarlarını bitirdim ama sırf bu yüzden bu haliyele imaj alıp tahtalara atmaya çekiniyorum

flash player kurulu ise tarayıcı ile açar.
Normalde swf dosyaslı kendi başına Adobe flash kurulu değilse açılmaz.Ama internet explorer ile açılması lazım.

Gom player da açıyor bir de orda deneyin. O olmazsa farklı işletim sistemi olan başka bir tahtada aynı programlarla denerseniz sorunun nerede olduğunu anlayabiliriz.

hoam ben de de açmıyordu düne kadar flash player indirdim kurdum artık açıyor.bu arada adobe cs5 i tümden kurmuştum belkide onun içinden player gelmiştir onu da bilemiyorum ama bende açamıyordum W10 da düne kadar.dün flash player ın son sürümünü indrdim ve kudum artık swf ler çalışıyor.

"Flash Player Pro" programını deneyin bir de hocam. Akıllı tahtada denemedim ama okulun laptop'ına kurdum, swf dosyalarını açıyor sorunsuz şekilde..
Programı kurduktan sonra yönetici olarak çalıştırın ve ayarlarından tüm swf'leri bu program ile aç deyin. O zaman tüm swf'leri otomatik oynatıyor, ayrıca içinde animasyonlardan caps alma gibi özellikleri de vardı sanırım..

ikinci imajı kurdum ben de. gom player açıyor ama ben genelde chrome ile açıyorum..

ARKADAŞLAR DEDİKLERİNİZİN HEPSİ WİNDOWSUN 7,8,8.1 VERSİYONLARINDA OLUYOR AMA SORUN WİNDOWS 10 DA BU YÖNTEMLERİN HİÇBİRİNİN ÇALIŞMAMASI

ilyas33' Alıntı:
hoam ben de de açmıyordu düne kadar flash player indirdim kurdum artık açıyor.bu arada adobe cs5 i tümden kurmuştum belkide onun içinden player gelmiştir onu da bilemiyorum ama bende açamıyordum W10 da düne kadar.dün flash player ın son sürümünü indrdim ve kudum artık swf ler çalışıyor.

flash playerin en güncel versiyonunuda kurdum, adobe cs6yı da kurdum fayda etmedi hocam denediğim yöntemler arasında onlarda var :)

BBNET
Geri