SUV araç tavsiyesi

Kodla Büyü

zafer_can

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar SUV araç tavsiyelerinizi istiyorum.

1. 85000 TL maximum 90000 TL fiyat aralığı
2. Otomatik vites

1. Kia Sportage 1.6 Comfort AT (85800TL)
2. Hyundai Tucson Style AT (84800TL)

Özellikle kullanıcı yorumlarını ve değerlendirmelerini rica edicem.

fatihkultukturkan' Alıntı:
Suv + Dizel + Otomatik = Nissan Qashqai

dizel + Otomatik = fiyatları 100.000 üzerinde sayın hocam. Benzinli modellerinin hepsi 1.2 turbo motor o beni düşündürüyor. yoksa tercihlerim arasında 1.2 Tekna X-Tronic de vardı

2 yıl 40.000 km ix35 style plus apa kullandım. bence yeni tucson çok güzel bir araç. mutlaka test sürüşü yapın özellikle T-GDI motor seçeneği olan modelini.

Hocam bu kadar para vereceksen mutlaka test sürüşü yap öyle karar ver. Burdan sana yapılan tavsiyeler kullanmayan insanların fikirleri sonuçta. Qashqai parasını hak etmeyen bir araba dizel otomatiği olduğu için fiyatları o seviyede rakibi olsa satışları çakılır. Crv tavsiyesi yapan arkadaşların muhtemelen otomatiği nin fiyatından haberi yok :) bu durumda bu sorduğun iki arabanın test sürüşünü yap karar ver. Biraz daha zorlar 10bin daha attırırım bütçeyi diyorsan yeni tiguanı da listeye ekle

1 Yıldır Subaru Xv kullanıyorum çok memnunum o fiyat aralığında alınabilecek belki de tek 4*4 SUV düşünün test edin derim.Yerden 22 cm yüksek bu yönden de diğer rakiplerinden ayrılıyor. Yakıt olarak tabiki dizellerle karşılaştırılamaz ama şehir içi 8 8.5lt uzun yolda 5.5 ile 6.5 arası değişiyor.

Tucsonu test ettim. T-gdi 4x4 un 14 ltlik yakıt tüketimini saymazsak gerçekten güzel bir araç yapmışlar.

altintepebilisim' Alıntı:
Hocam bu kadar para vereceksen mutlaka test sürüşü yap öyle karar ver. Burdan sana yapılan tavsiyeler kullanmayan insanların fikirleri sonuçta. Qashqai parasını hak etmeyen bir araba dizel otomatiği olduğu için fiyatları o seviyede rakibi olsa satışları çakılır. Crv tavsiyesi yapan arkadaşların muhtemelen otomatiği nin fiyatından haberi yok :) bu durumda bu sorduğun iki arabanın test sürüşünü yap karar ver. Biraz daha zorlar 10bin daha attırırım bütçeyi diyorsan yeni tiguanı da listeye ekle

Crv gerçekten güzel bir araç sınıfının içerisinde. Basit bir örnekle kapılarını bile açıp kapatırken insan arabanın kalitesini anlıyor. Lakin fiyatları da 120bin civarında. Zaten showroomdaki bayanın söylediği " CR-V benzinli yok" beni yeterince şaşırtmıştı.

Şu durumda otomatikten vazgeçip 1.4 TSI Comfortline Tiguan'a doğru bir eğilimim var.

BBNET
Geri